Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Άθροισμα σε διάφορες ημερομηνίες

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 21-05-11, 17:22
Xristos
Guest

Red face Άθροισμα σε διάφορες ημερομηνίες

Παιδιά γειά σας. Έχω φτιάξει το συνημμένο το οποίο έχει ημερομηνίες και Α/Α. Κάθε ημερομηνία αποτελείται από 1 έως 10.......Α/Α. Θέλω να μου πείτε πως θα φτιάξω σε ένα φύλλο να τυπώνονται τα αθροιστικά αποτελέσματα. ΔΗΛΑΔΗ : στην Ημ/νια 23/9/11 να έχει σύνολο π.χ 5 στην ημ/νια 14/10/11 να έχει σύνολο π.χ 4 κοκ. Αν γίνεται σε οριζόντια διάταξη ή αν δεν γίνετε σε κάθετη ΣΗΜ : EXCEL 2003
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls PINAKIO FORUM.xls (21,0 KB, 36 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
countif, pivot, καταμέτρηση, συγκεντρωτικός πίνακας

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γράφημα] Γράφημα Πίτας - Ομαδοποίηση τιμών από διάφορες κατηγορίες Skakinen Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 30-12-13 14:13
[Συναρτήσεις] Βοήθεια με ημερομηνίες charstos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 16-06-13 19:37
[Συναρτήσεις] Ημερομηνίες χρήσιμα JSARAK2001 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 24-04-12 09:56
[VBA] Autofilter excel 2002 και διαφορές με 2007? nikosjc Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 20-06-11 11:39
[ Ερωτήματα ] Διαφορές μεταξύ Excel και Access SOS xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 10-03-10 13:42

Η ώρα είναι 10:31.