| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι, Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω για να καταλάβετε γι αυτό θα σας το φέρω σε μορφή παραδείγματος. Θέλω όταν στο Β(j)=16 να επιστρέφεται η τιμή του Κ40 σε όλα. Δηλάδή: =IF(B1=16;K40;) =IF(B2=16;K40;) =IF(B3=16;K40;) κοκ Όταν το κάνω στο excel αυτομάτως μου αλλάζει και το Κ40 σε 41 42 43 κοκ. Υπάρχει τρόπος; Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα φίλε μου. Δοκίμασε να "κλειδώσεις" το Κ40, έτσι. $Κ$40 Αυτό ήταν το ζητούμενο; Φιλικά Λευτέρης |
|
| |
| Παράθεση:
Φαντάζομαι ότι πρόκειται για νέο ερώτημα και δεν έχει σχέσει με το προηγούμενο οπότε στο μέλλον καλό θα είναι να δημιουργούμε νέο θέμα για νέα θέματα. Τώρα για το ερώτημά σου απλά χρησιμοποίησε απόλυτη διεύθυνση για το K40 =IF(B1=16;$B$40;) και σύρε/αντέγραψε προς τα κάτω, οπότε θα έχεις =IF(B2=16;$B$40;) κοκ. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. την επομενη φορά θα δημιουργήσω νέο θέμα. ευχαριστώ |
![]() |
| Ετικέτες |
| συναρτήσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] προβολή πολλαπλών δεδομένων | iJohnnyCash | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-12-14 12:59 |
| [Excel07] Φιλτράρισμα πολλαπλών στηλών | TManolis99 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-14 13:26 |
| [VBA] Αντιγραφή πολλαπλών φύλλων | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-05-13 17:52 |
| Φόρμες πολλαπλών ενεργειών | Zoe Forte | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-05-12 23:10 |
| Πεδίο πολλαπλών τιμών | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-06-11 12:42 |
Η ώρα είναι 07:19.

Υβριδικός τρόπος