| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα ήθελε τη βοήθειά σας σε σχέση με το εξής: Σε μιά εφαρμογή όπου τα ΜΕΛΗ πληρώνουν συνδρομές έχω μία φόρμα όπου α. επιλέγω από ένα σύνθετο πλαίσιο τον τύπο της συνδρομής (Ετήσια ή Α' Εξαμήνου ή Β' Εξαμήνου) β. καταχωρώ στο στοιχείο ελέγχου "ΈΤΟΣ" το έτος (Πχ 2011) Θέλω μετά την ενημέρωση του "ΕΤΟΣ", σε δύο νέα στοιχεία ελέγχου να καταχωρηθούν αντίστοιχα οι τιμές 1. Αν η συνδρομή είναι ετήσια: 1/1/"Me!ΕΤΟΣ" και 31/12/"Me!ΕΤΟΣ" 2. Αν η συνδρομή είναι Α' Εξαμήνου: 1/1/"Me!ΕΤΟΣ" και 30/6/ "Me!ΕΤΟΣ" 3. Αν η συνδρομή είναι Β' Εξαμήνου: 1/7/"Me!ΕΤΟΣ" και 31/12/ "Me!ΕΤΟΣ" Το πρόβλημά μου δεν είναι ο κώδικας αλλά πως πίσω από το Πχ 1/1 θα κολήσω το Me!ΕΤΟΣ Ελπίζω να έγινα κατανοητός Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συνάρτηση iff με ημερομήνιες | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-16 14:40 |
| [Γενικά] ΚΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-01-16 13:56 |
| Διόρθωση έκφρασης σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 14-02-15 18:05 |
| [Γενικά] Ερμηνεία έκφρασης Excel | Meteora | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-06-12 20:07 |
| Σχετικα με την δομηση εκφρασεων σε ερωτημα | deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-04-11 15:47 |
Η ώρα είναι 11:34.

Θεματικός Τρόπος