| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο, Εφόσον θες να φτιάξεις ένα πρόγραμμα διαχείρισης απουσιών, επιβάλλεται να περάσεις από τον πίνακα, στις φόρμες και υποφόρμες ! Επισυνάπτω ένα αρχείο Word με τη σκέψη να σε φανεί χρήσιμο. Εύχομαι καλή συνέχεια. Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Το πρόγραμμα είναι έτοιμο.... Ζήτησα βοήθεια στο πως μπορεί να καταλαβαίνει ποιά ώρα είναι 1η , ποιά τελευταία και ποιές ενδιάμεσες. Ευχαριστώ πάντος |
|
| |||
| |||
|
Στο αρχείο μου κάνω τα εξείς: 1)Δημιουργώ Σχολεία-Τάξεις-Τμήματα και Μαθήματα 2)Αντιστοιχίζω μαθητές σε Σχολείο-Τάξη-Τμήμα-Μάθημα 3)Με το πάτημα ενός κουμπιού βλέπω μαθητολόγια 4)Αντιστοιχίζω μια δοκιμασία σε ένα τμήμα-μάθημα και η δοκιμασία αντοιστιχίζεται σ' όλους τους μαθητές 5)Βαθμολογώ την δοκιμασία 6)Βλέπω ποιοι δεν συμμετείχαν 7)Εκτυπώνω βαθμολογίες ανά δοκιμασία 8)Βλέπω τις επιδόσεις ανά μαθητή και μάθημα ή μαθήματα 9)Δίνω βαθμολογίες ελέγχου βλέποντας και τις επιδόσεις τους ανά τρίμηνο 10)Σχολιάζω συμπεριφορά και τα σχόλια βγαίνουν στις καρτέλες των μαθητών εχει και άλλες λειτουργίες..όπως να μου δίνει αυτόματα λατινικούς κωδικούς και password (για το Moodle στο οποίο έχω υλικό) και άλλα πολλά ΤΩΡΑ θέλω να ενσωματώσω και τις απουσίες...οπότε αν υπάρχει δυνατότητα βοηθείστε με... Αυτά.....δεν είμαι βιαστικός...το αρχείο της Access που δουλεύω το έστεισα σε 6 μήνες..... |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ Χρήστο, διαβάζοντας τις τόσες πολλές δυνατότητες της εφαρμογής σου (αρχείου όπως το ονομάζεις) Παράθεση:
γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες γνώσεις που απαιτεί ένα τέτοιο έργο, βρίσκω τελείως αντιφατικό το γεγονός ότι θες βοήθεια για να : Παράθεση:
Άλλη εικόνα σχημάτισα για σένα στην αρχή και άλλη στη τελευταία σου ανάρτηση. Εκτιμώ ότι δεν έχω να προσφέρω κάτι σε αυτή τη συζήτηση. Καλό βράδυ Νίκος Δ. Υστερολόγιο : Κρατώ τις δυνατότητες της εφαρμογής σου, μήπως ...χαθούν και έτσι τα μέλη αλλά και οι επισκέπτες του Forum δεν μπορέσουν να αντιληφθούν 'περί τίνος πρόκειται' |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Χρήστο συμφωνώ απόλυτα μ’ αυτά που γράφει ο Νίκος. Εσύ δεν θα πρέπει να ζητάς βοήθεια, αλλά να προσφέρεις!!!!.
|
|
| |||
| |||
|
..Φίλε μου δεν είμαι αρχάριος στους υπολογιστές Το αρχείο της Access με τις δυνατότητες που ανέφερα το έχω και το δουλεύω στο σχολέιο... Είμαι Φυσικός...Φέτος στα Καλάβρυτα...και πράγματι ζήτησα βοήθεια ακριβώς στο πως μπορεί να καταλάβει ποιά είναι 1η ποιά τελευταία και ποιες ενδιάμεσες Στο αρχείο Excel που δίνω το κάνω αυτό αλλά στην Access αντιμετώπισα πρόβλημα. Θεωρώ οτι με την βοήθεια που πήρα με το αρχείο Countline.mdb μου λύθηκαν καπως τα χέρια.... Δεν πήγε το μυαλό μου στις συναρτήσεις Len και Replace... Πάλευα με ερωτήματα διασταύρωσης και συγκεντρωτικούς πίνακες.... Είμαι καλοπροέραιτος άνθρωπος και θεωρώ την τοποθέτησή σου άστοχη. Όταν το τελειοποιήσω πολύ ευχαρίστως να σας το κάνω δωρεά... Θεωρώ οτι θα μου απαντήσεις και θα έχεις αναθεωρήσει κάπως για τ αλεγόμενά σου Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Σου στέλνω το αρχειάκι.....
|
|
| |||
| |||
|
Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα πιστεύω οτι με το συνδυασμό IIF και Len μάλλον μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Να καταλαβαίνει δηλαδή πόσες αδικαιολόγητες είναι πρώτης ώρας, πόσες ενδιάμεσες και πόσες τελευταίας ώρας (ανάλογα πάντα με τις ώρες μαθήματος της ημέρας). Πάντος Meteora δεν κρατώ κακία όπως βλέπεις. Θεωρώ οτι ήταν μια άτυχη στιγμή. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Αγαπητέ Χρήστο, για να βρεις τα στοιχεία που ζητάς μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα και την έκφραση: IIF([H1]=”Χ”;1;0)+ IIF([H2]=”Χ”;1;0)+ IIF([H3]=”Χ”;1;0)+ IIF([H4]=”Χ”;1;0), που δίνει τον αριθμό των απουσιών «Χ» για τις ώρες H1, H2, H3, και H4. Σε κάποιο από τα μηνύματά σου γράφεις, για το πρόγραμμα που δημιούργησες, «Όταν το τελειοποιήσω πολύ ευχαρίστως να σας το κάνω δωρεά...».Αυτό με προβλημάτισε και μου δημιούργησε το ερώτημα: Πως κάποιος που αποφεύγει να ανεβάσει ένα πίνακα με τα στοιχεία των απουσιών θα ανεβάσει στο φόρουμ μια ολόκληρη εφαρμογή; Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Για σας παιδιά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 26-12-10 στις 21:39. Αιτία: Αλλαγή τίτλου του συνημμένου |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα σε επίπεδο χρηστη | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 28-10-15 14:26 |
| Διαχωρισμός ΒΔ σε επίπεδο χρηστών | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-11-13 10:03 |
| Ασφάλεια σε επίπεδο Χρήστη | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-11-13 18:35 |
| [VBA] Διαίρεση εγγραφής | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 15-08-13 21:43 |
| [ Ασφάλεια] Ασφάλεια Βάσης δεδομένων σε επίπεδο χρήστη | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-09-10 20:28 |
Η ώρα είναι 16:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο