| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Γεια σας και πάλι παιδιά …. Αυτή τη φορά θα ήθελα τα φώτα σας σ’ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με κάποιο αρχείο στη δουλειά μου . Συγκεκριμένα επειδή καταγράφω τα στοιχεία ταυτότητας ατόμων ως επί το πλείστον αλλοδαπών, προκειμένου να λιγοστέψω τον χρόνο που απαιτείται για αυτό, δημιούργησα μαζί με ένα φίλο ο οποίος δυστυχώς είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, ένα αρχείο το οποίο αφού περάσω τα στοιχεία του κάθε ατόμου σε μια αρχική φόρμα αυτή στη συνέχεια τα αποθηκεύει σε μια βάση (πίνακα) την οποία ονομάζω «επαφές». Από αυτό το πίνακα στη συνέχεια με άλλες φόρμες και ερωτήματα «δίνω» τα στοιχεία που θέλω σε διάφορα έγγραφα .. Αυτό που θέλω να κάνω είναι, να «γράψω» ένα κώδικα στο πεδίο της αρχικής εγγραφής που λέγεται υπηκοότητα, στην οποία ότι εγγραφή θα μπαίνει και θα αφορά Υπηκοότητα να μεταφράζεται αυτομάτως στην Ελληνική γλώσσα , για παράδειγμα : German σε Γερμανίας , Austrian σε Αυστρίας , Greek σε Ελληνική κλπ . Δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι κάτι τέτοιο εφικτό …..αλλά όπως και να ‘χει εγώ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .. Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αυτόματη καταχώρηση πεδίου από κουμπί | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-12-13 14:19 |
| Αυτόματη ενημέρωση πεδίου και αλλαγή του | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-09-13 09:16 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-02-13 11:56 |
| [Excel07] Δεν εμφανίζει στη μετάφραση στοιχεία | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-09-12 20:57 |
| Αυτόματη συμπλήρωση πεδίου | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-10 22:44 |
Η ώρα είναι 14:08.

Θεματικός Τρόπος