| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους σας Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται και πως στην access 2007 όταν πατάω το κουμπί της ανανέωσης να μην με στέλνει στην αρχική μου εγγραφή αλλά να παραμένει στο σημείο που ήμουν? Και κάτι δεύτερο που μπορεί να σας φανεί χαζό αλλά υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσει να βγαίνει το μήνυμα "προειδοποίηση ασφαλείας" κατά την εισαγωγή μου στην access?Να είναι δηλ πάντα ενεργοποιημένο το περιεχόμενο. Ευχαριστώ πολύ Καλή σας μέρα Γιώργος |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Γιώργο! Υποθέτω ότι ο πίνακας ή ερώτημα που πηγάζουν τα δεδομένα της φόρμα σου περιέχει αναγνωριστικό πεδίο με το όνομα "ID". Στον κώδικα VBA του κουμπιού της ανανέωσης μπορείς να περάσεις το παρακάτω: Κώδικας: Private Sub cmdRefreshForm_Click()
Dim IdNumber As Long
IdNumber = Nz(Me.ID)
Me.Requery
If IdNumber <> 0 Then
With Me.Recordset
.FindFirst "[ID] = " & IdNumber
If Not .EOF Then Me.Bookmark = .Bookmark
End With
End If
End Sub
Για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση προειδοποιήσεων ασφαλείας στη γραμμή μηνυμάτων ρίξε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση προειδοποιήσεων ασφαλείας στη Γραμμή μηνυμάτων - Word - Microsoft Office Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Φίλε Τάσο διαβάζοντας τη λύση που έδωσες μου δημιουργήθηκε η ακόλουθη απορία: Αν η ανανέωση γίνεται πατώντας το κουμπί «Ανανέωση όλων» της ομάδας «Εγγραφές» της κορδέλας και όχι με κάποιο κουμπί της φόρμας, υπάρχει δυνατότητα να πετύχουμε το ίδιο και με ποιο τρόπο; Φιλικά/Γιώργος |
|
| ||||
| ||||
|
Αλλη μια παρομοια λυση: Private Sub cmdRequery_Click() Dim RS As Object Dim lngBookmark As Long lngBookmark = Me.CODE Me.Requery Set RS = Me.RecordsetClone RS.FindFirst "CODE = " & lngBookmark Me.Bookmark = RS.Bookmark Set RS = Nothing End Sub
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους σας Σχετικά με το κουμπί της ανανέωσης δεν εκφράστηκα σωστά στο αρχικό μου μήνυμα. Αναφερόμουν στο ανανέωση όλων που είναι στην κεντρική σελίδα. Υπάρχει λύση σε αυτό? Σχετικά τ'ωρα με το δεύτερο μου ερώτημα, Τάσο ακολούθησα τα βήματα απο τον σύνδεσμο που μου ανέφερες αλλά δεν μου λειτουργεί τίποτα. Δεν μου εμφανίζεται το μήνυμα αλλά είναι σαν να μην έχω κάνει ενεργοποίηση του περιεχομένου. Ευχαριστώ πολύ Καλό απόγευμα Φιλικά Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εικόνα σε κουμπί εντολής | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-11-13 17:05 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί φιλτρου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-10-12 14:08 |
| Εφέ σε κουμπί εντολής | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-12 09:26 |
| ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΤΟΛΗΣ | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-11 10:43 |
| [ Υποφόρμες ] Σύνδεση υποφόρμας με κουμπί | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-11 18:44 |
Η ώρα είναι 10:07.

αλλά υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσει να βγαίνει το μήνυμα "προειδοποίηση ασφαλείας" κατά την εισαγωγή μου στην access?
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο