| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Είμαι νέα στο forum και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε Έχω ανατρέξει στο ιστορικό και έχω δει οτι έχετε αναφερθεί στο ερώτημα μου αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη ως αρχάρια και γιαυτο ζητάω την επιείκειά σας. Σας ανεβάζω και ένα παράδειγμα για να καταλάβετε το ερώτημά μου. Όπως θα δείτε έχω φτιάξει πίνακες γονιός και παιδιά (τυχαία), εχω κάνει ερώτημα που τα συνδέω, και έχω φτιάξει και μια φόρμα τον γονιό με δευτερεύον φόρμα τα παιδιά. Θέλω σε έναν άλλο πίνακα που θα ενημερώνεται απο φόρμα όταν δηλώνω τον γονιό θα μου φέρνει τα δικά του παιδιά και να επιλέγω εγώ ποιο θέλω Ελπίζω να έγινα κατανοητή Ευχαριστώ πολύ Ντόρα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-03-10 08:05 |
| [ Συναρτήσεις ] Η Mod στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-10 13:17 |
| [ Συναρτήσεις ] η VLOOKUP στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-03-10 07:23 |
| log file στην access | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-10 10:37 |
| [ Εκθέσεις ] Εκθέσεις στην access | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-02-10 16:57 |
Η ώρα είναι 10:07.

Θεματικός Τρόπος