| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Ζήλεψα τον Άγγελο!!! Έτσι στη βάση που επισυνάπτω έχουμε τη δυνατότητα να δούμε στη φόρμα όλους τους πελάτες, μόνο τους ενεργούς ή μόνο τους ανενεργούς. Η δουλειά γίνεται με τον κώδικα. Κώδικας: Private Sub optFilter_Click()
Me.Filter = Choose(optFilter.Value, "", "[Active]= -1", "[Active]=0")
Me.FilterOn = True
End Sub
|
|
| |||
| |||
|
Νομίζω οτι το θέμα απλά ξεχυλώθηκε!!!
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
|
| |||
| |||
|
Είναι μια άποψη που κρίνεται από όλους!!!
|
|
| ||||
| ||||
|
Γιώργο Μπράβο ! Να σε ευχαριστήσω για την προσφορά και του κώδικα αλλά και για την 'Ομάδα επιλογών' με τα 'κουμπιά εναλλαγής'. Ήδη τοποθέτησα το ε κ π λ η κ τ ι κ ό υλικό στην βιβλιοθήκη μου... Καλό σου βράδυ / Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Νίκο ευχαριστώ. Επίσης καλό βράδυ
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Δηλαδή με το που ξεκινώ την εφαρμογή (παράδειγμα) δείχνη 2 στο (ΟΛΟΙ) Πατάω το (ΕΝΕΡΓΟΙ) πάλι 2 (ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ) 3 Για να γίνω πιο σαφής πρέπει να πατήσουμε κάποιο άλλο πλήκτρο από το (ΟΛΟΙ) και κατόπιν πάλι το (ΟΛΟΙ) ώστε να υπολογίση σωστα και τους 5, με την εκίνηση δεν τους υπολογίζει σαν (ΟΛΟΙ) αλλά μάλλον σαν ενεργούς αφου εμφανίζει 2.. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην παρέα Χρήστο άνοιξα τη βάση όπως είναι στο φόρουμ και δεν παρουσίασε το πρόβλημα. Αν εμφανίζεται σε κάποια δοκιμή δική σου μάλλον οφείλεται σε λανθασμένη προεπιλεγμένη τιμή της ομάδας επιλογών (optFilter). Πιστεύω ότι θα λυθεί αν βάλεις προεπιλεγμένη τιμή 1 (προβολή σχεδίασης > ιδιότητες ομάδας επιλογών > δεδομένα > προεπιλεγμένη τιμή > 1). Τα ξαναλέμε Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο δεν είναι θέμα επιλογής.. Οπως την κατεβάζω την ανοίγω και μου δείχνει τα άτομα κάτω 1 από 2 ενώ ειναι πατημένο το κουμπί (ΟΛΟΙ) και δεν έχω πειράξει τίποτα... Εφόσον πατήσης οποιοδήποτε άλλο κουμπί και μετά ξαναπατήσεις το (ΟΛΟΙ) δείχνη 1 από 5.. Δεν ξέρω μήπως κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν κάνω και τίποτα... |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο άνοιξέ την χωρίς να την κατεβάσεις και πες μου πως δουλεύει. Επίσης ανέβασε τη βάση όπως την αποθήκευσες στον υπολογιστή σου, μήπως βγει άκρη |
|
| |||
| |||
|
Αυτο το αρχείο κατεβάζω το τρέχω και κατευθειαν εμφανιζει 1/2 στο ολοι...
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-16 21:20 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα συγκεκριμένων εγγραφών σε φόρμα | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-12-15 16:47 |
| [Συναρτήσεις] εμφάνιση με vlookup συγκεκριμένων κελιών | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-10-15 11:56 |
| Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-07-10 18:18 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλων υποφόρμας στην κύρια φόρμα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-04-10 10:01 |
Η ώρα είναι 05:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο