| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους ανεβάζω αρχείο με το οποίο προσπαθώ να κάνω αναφορές για την οργάνωση του γάμου μου, τραπέζια καλεσμένοι κτλ . Θα θελα να βάζω το τραπέζι και κατα την ενημέρωση του πεδίου να με ενημερώνει για το υπόλοιπο θέσεων απο τον πινακα trapezia->theseis , επίσης κάπου στην φόρμα να βάλω το τρέχον άθροισμα των θέσεων. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή Με εκτίμηση Σταύρος |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Σταύρο! Καλό κουράγιο με το συγκεκριμένο θέμα... Με έπιασες σε κέφια... οπότε το προχώρησα αρκετά απ' όσο θα δείς... Η λειτουργία του είναι απλή, αλλά αν κολλήσεις κάπου ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Θεώρησέ το ως το δώρο του MS-Office.gr για τον γάμο σου! Φιλικά, Άγγελος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 25-09-10 στις 01:00. Αιτία: Προσθήκη *.mdb (Access < 2007) |
|
| |||
| |||
|
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΟΣ
|
|
| |||
| |||
|
Αρχίζουμε με ευνοϊκούς οιωνούς! (λύσεις γρήγορα στα προβλήματα του γάμου) Χίλια ευχαριστώ θα το μελετήσω σήμερα ! Η προσφόρα σου είναι καλοδεχούμενη και θα χρησιμεύσει και σε άλλους υποψήφιους γάμους που θα ακολουθήσουν. Τους χαιρετισμούς μου. Φιλικά Σταύρος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Άγγελε θεωρώ την εφαρμογή που δημιούργησες για την οργάνωση του γάμου του Σταύρου πάρα πολύ καλή. Κατά τη γνώμη μου θα είχε μεγαλύτερη ευελιξία, αν η σχέση των πινάκων Trapezia και Kalesmenoi ήταν πολλά προς πολλά (θα χρειαζόταν ενδιάμεσος πίνακας). Αυτό θα έδινε τη δυνατότητα κατανομής των ατόμων ενός καλεσμένου σε περισσότερα από ένα τραπέζια. Μπορεί να είναι σπάνιο αλλά νομίζω ότι δεν αποκλείεται να εμφανιστεί, όταν οι παρέες των καλεσμένων είναι μεγάλες και ο αριθμός των θέσεων στα τραπέζια μικρός. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
δεν διαφωνώ, πως θα μπορούσε η εφαρμογή να έχει μεγαλύτερο βάθος ανάλυσης όπως το θέτεις. Απο την άλλη σε μια λίστα καλεσμένων (γάμου), σχεδόν ποτέ και κανείς δεν μπαίνει στην διαδικασία να αναλύσει τον αριθμό των ατόμων που έχει προσκαλέσει, δλδ: όταν ο Σταύρος υπολόγισε τον Παπαδόπουλο, ήξερε πως είναι τετραμελής οικογένεια κα του αρκεί να ξέρει πως στο τραπέζι θα καλύψει 4 θέσεις. Όταν απο την άλλη έχεις 8αρια τραπέζια και παρέα των 14ων (π.χ) ατόμων, τότε θα σπάσεις την παρέα σε 2 τραπέζια, απλά βάζοντας 2 ονόματα στην λίστα σου. Πάντως για να ακολουθήσω την δική σου λογική, η ιδανικότερη λύση (κατα την άποψή μου) στην "ανάλυση" των ατόμων, θα ήταν ένας επιπλέον πίνακας τον οποίο θα τον συνδέσεις στον πίνακα "kalesmenoi", ο οποίος θα περιέχει τα ονόματα των καλεσμένων που θα καθήσουν στο τραπέζι. Όπως έγραψα και στην αρχή πάντως, η εφαρμογή είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την εμβαθύνει/εμπλουτίσει με ιδέες και επιπλέον χαρακτηριστικά. Εαν θέλεις προχώρησέ την στο επίπεδο ανάλυσης που θέλεις Γιώργο. Φιλικά, Αγγελος |
|
| |||
| |||
|
Μια μικρή διόρθωση στην καταμέτρηση των σίγουρων καλεσμένων... Η αλλαγή έχει γίνει στα αρχεία του αρχικού post Φιλικά, Άγγελος |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα παιδιά . πώς μπορώ να ανοίξω το αρχείο που το θέλω και εγώ ? είμαι λίγο αρχάριος . ευχαριστώ !!!!!!!!!!
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα .... Αγαπητέ Μιχάλη κάνε κλικ πάνω στο αρχείο που επισυνάπτω. Περιέχει οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση στο ερώτημά σου. Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νομίζω ο Νίκος σε κάλυψε φίλε μου..
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 08:53.