| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Μια μεγάλη καλημέρα σε ολόκληρη την παρέα! Θέλω τη βοήθεια σας για να κατασκευάσω την ακόλουθη ροή δεδομένων: Έχω κατασκευάσει Πίνακες, Φόρμες, Υποφόρμες, Ερωτήσεις και Εκθέσεις για τις 4 μεταβλητές της βάσης μου: ΜΑΖΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΧΕΣΗ & ΔΕΙΚΤΕΣ. Η κάθε μια από αυτές έχει διάφορα πεδία όπου ένα εξ αυτών είναι κοινό (το πεδίο 'ΕΤΟΣ'). Θέλω, σε πρώτο επίπεδο επιλογής, να ανοίγω μια φόρμα όπου θα έχει τις τέσσερις μεταβλητές με κουμπί επιλογής και να μπορώ να ανακτώ στοιχεία από μια έως και τέσσερις μεταβλητές. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής να πατώ κουμπί όπου να ενεργοποιείται (εκτέλεση εντολής). Το επόμενο επίπεδο που θέλω να εμφανίζεται είναι μια νέα φόρμα ή οποία θα έχει τις ακόλουθες τρεις επιλογές: ΘΕΣΗ Α, ΘΕΣΗ Β & ΣΥΝΟΛΙΚΑ επίσης με κουμπιά επιλογής. Εδώ θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από ένα έως τρία και μόλις ολοκληρωθεί να πατώ πάλι κουμπί εκτέλεσης. Επειδή ούτε προγραμματισμό ξέρω, ούτε και κώδικα έχω παιδευτεί αρκετά και δεν κατάφερα πολλά πράγματα. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μου παρουσίαζε μέσω παραδείγματος ή εντολών τη διαδικασία που επιθυμώ. Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φιλικά, Ανθή. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 3ο (Ribbon Tutorial 3ο ) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-11-14 13:08 |
| Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 2 (Ribbon Tutorial 2 ) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-11-14 17:14 |
| Κατασκευή Προσαρμοσμένης Κορδέλα για Access 2010 Μάθημα 1ο (Ribbon Tutorial) | Rogerk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-11-14 21:29 |
| [ Φόρμες ] SQL σε κωδικα | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-14 08:15 |
| Εύκολη κατασκευή εκθέσεων (reports) | dimitrios67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-11-11 17:17 |
Η ώρα είναι 10:22.

Θεματικός Τρόπος