| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σας Εχω ενα προβληματακι.. Γιατι δεν μου φερνει το αθροισμα ανα μηνα των αποδειξεων που εχω στο πινακα?? sum ειναι το ονομα το πλαισου κειμενου,poso ειναι το πεδιο του πινακα APODEIXEIS,to afm_apod ισουτε με το περιεχομενο της μεταβλητης pvafm οπως το αντιστοιχο στο etos_apod,date το πεδιο της ημερομηνιας και γραφω το εξης : Me!sum = DSum("poso", "APODEIXEIS", "APODEIXEIS.afm_for='" & pvafm & "' and APODEIXEIS.etos_apod='" & pvetos & "' groyp by month(date) ;") Αν το τρεξω χωρις group by τρεχει κανονικα,αν βαλω ομαδοποιηση δεν επιστρεφει τπτ... μια βοηθεια! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα κοινότητα! Αγαπητέ Θοδωρή, αν δεν έχεις βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, ανέβασε σε παρακαλώ μια εφαρμογή Access με περιεχόμενο μόνο τον πίνακα (ή μέρους αυτού), όπου έχεις το πρόβλημα. Να βοηθήσω θέλω.../Νίκος Δ. Υστερολόγιο: ...group by μέσα στην dsum() ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 26-07-10 στις 21:19. |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα Νικο! Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου... τελικα βρηκα μια λυση γραφωντας το εξης: Me!ian = DSum("poso", "APODEIXEIS", "APODEIXEIS.afm_for='" & pvafm & "' and APODEIXEIS.etos_apod='" & pvetos & "' and month(date)='1' ") μαλλον εκανα λαθος σκεψη με την group by. ετσι οπως το εκανα,αντιστοιχα κ για τους αλλους μηνες δουλευει μια χαρα υστερολογιο: Δεν ειναι σωστο να ζηταω το αθροισμα των αποδειξεων ανα μηνα ή δεν παιρνει group by στην dsum?? να σε καλα Νικο!! |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα κοινότητα... Θοδωρή, η Dsum έχει ως ορίσματα πεδίο - πίνακας - κριτήριο και υπολογίζει κάθε φορά ΜΙΑ τιμή. Η group by αφορά ομαδοποίηση και έχει να κάνει με ερωτήματα, εκθέσεις , δομές select,...
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Group και Συγχώνευση πολλών γραμμών ενός πίνακα σε μια γραμμή ανά περίπτωση ομάδος. | louk14 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-09-13 18:46 |
| [Γενικά] Προσθήκη νέας τιμής σε group ενός pivot | gpapay | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-02-13 14:06 |
| [ Ερωτήματα ] Group by | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-06-12 13:59 |
| Έκθεση! Και πρόβλημα με μήνυμα (GROUP BY) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-07-11 17:48 |
| Ομαδοποίηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-05-11 03:32 |
Η ώρα είναι 17:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο