| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα σε όλο το forum Στη προσπάθειά μου να μετατρέψω ένα απλό αρχείο που αφορά μισθοδοσία υπαλλήλων , θέλω να προσθέσω σε μια εντολή "καθαρισμού" του πεδίου με το ποσό, αυτό να αντιγραφεί σε άλλο πεδίο χωρίς να χαθεί από την εφαρμογή. Δεν ξέρω αν είναι εύκολο κάτι τέτοιο αλλά όπως και να έχει εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη. Στο συνημμένο πρόσθεσα ένα επιπλέον πεδίο "field1" στον πίνακα "Επαφές" όπου εκεί θα αποθηκεύεται το εκάστοτε ποσό. Το ερώτημα φιλτράρεται μέσω της φόρμας με το πεδίο "id". Στη συνέχεια πατώντας το κουμπί "clear" της φόρμας πρίν γίνει η εκκαθάριση του πεδίου, με μία γραμμή κώδικα ενημερώνει το πεδίο "field1" του πίνακα με το εκάστοτε ποσό. Καλή συνέχεια. |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητέ Νάσο αρχικά θα ηθελα να σου ζητήσω συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά σήμερα βρήκα το χρόνο να το προσαρμόσω στο αρχείο που φτιάχνω, και κατά δεύτερο να σε ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιέρωσες ... ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Σε ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε εσένα καθώς και σε όλο το forum καλό μήνα και να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες που έρχονται....
|
|
| |||
| |||
|
Αντεύχομαι. Να είσαι καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-15 14:42 |
| Φόρμα με υποφόρμα και κώδικας για εκτέλεση εντολής μέσω της υποφόρμας | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-15 21:31 |
| Προσθήκη γραφήματος σε φόρμα | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-14 20:11 |
| [Γενικά] Προσθήκη Εντολής στο Σύντομο Μενού | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-04-13 22:30 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί Εντολής σε φόρμα | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 02-08-11 00:11 |
Η ώρα είναι 17:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο