| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να φτιάξω μια database για εμένα ώστε να διαχειρίζομαι κάποια υλικά που αγοράζω και πουλάω. Περνάω τις αγορές μου και φυσικά μπορεί το ίδιο προιόν να το έχω αγοράσει πολλές φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες και σε διαφορετικές τιμές. Κατάφερα να φτιάξω ένα query που μου φέρνει προιόν,ημερομηνία και τιμή. Δεν μπορώ όμως να καταφέρω να πάρω μόνο την τελευταία τιμή αγοράς. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΠΛΟΤΥΠΗΣ ΤΙΜΗΣ | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-06-23 17:16 |
| [Συναρτήσεις] εμφανιση τελευταιασ τιμησ | PANIKOS85 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 36 | 21-08-19 16:06 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση μέση τιμή αγοράς | chiefsotos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-04-14 15:23 |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 19:15 |
| [ Φόρμες ] Μη εμφάνιση της ίδιας τιμής σε στήλη | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 08-02-11 20:14 |
Η ώρα είναι 10:31.

Θεματικός Τρόπος