Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ερωτήματα ] Εμφάνιση τελευταίας τιμής αγοράς

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-10-25, 15:02
Όνομα: ΘάνοςΦ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Εμφάνιση τελευταίας τιμής αγοράς

Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να φτιάξω μια database για εμένα ώστε να διαχειρίζομαι κάποια υλικά που αγοράζω και πουλάω.
Περνάω τις αγορές μου και φυσικά μπορεί το ίδιο προιόν να το έχω αγοράσει πολλές φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες και σε διαφορετικές τιμές.
Κατάφερα να φτιάξω ένα query που μου φέρνει προιόν,ημερομηνία και τιμή. Δεν μπορώ όμως να καταφέρω να πάρω μόνο την τελευταία τιμή αγοράς. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-25, 12:54
Όνομα: ΝΑΣΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα Θάνο.

Δες το ερώτημα στο επισυναπτόμενο
και προσάρμοσέ το αναλόγως.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΟΡΑ.accdb (648,0 KB, 2 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-25, 19:09
Όνομα: Θοδωρής
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους.

Όσον αφορά την απάντηση του Νάσου, έστω ότι χρησιμοποιώ το ερώτημα σου, πως θα χρησιμοποιήσω το αποτέλεσμα του ερωτήματος σου σε πλαίσιο κειμένου σε φόρμα(control source);

Γενική ερώτηση όσον πάντα αφορά την λήψη τελευταίων αποτελεσμάτων, μπορώ να χρησιμοποιήσω την dmax μέσα στην dmax; δλδ του τύπου =dmax("[field1]";"table";dmax("[field2]";"table"(είναι απο τον ίδιο πίνακα)";"field3=" & field3)).

Επεξήγηση field1 η τιμή του προϊόντος στο ερώτημα σου
field2 η ημερομηνία
field3 το πρωτεύων κλειδί όσον αφορά την φόρμα μου για να εμφανίσει το αποτέλεσμα που θέλω δλδ το field1.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΠΛΟΤΥΠΗΣ ΤΙΜΗΣ smasak Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 16-06-23 18:16
[Συναρτήσεις] εμφανιση τελευταιασ τιμησ PANIKOS85 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 36 21-08-19 17:06
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση μέση τιμή αγοράς chiefsotos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 02-04-14 16:23
[ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα wanaka Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-02-12 20:15
[ Φόρμες ] Μη εμφάνιση της ίδιας τιμής σε στήλη apostolos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 08-02-11 21:14

Η ώρα είναι 16:25.