| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, προσπαθώ να φτιάξω μια database για εμένα ώστε να διαχειρίζομαι κάποια υλικά που αγοράζω και πουλάω. Περνάω τις αγορές μου και φυσικά μπορεί το ίδιο προιόν να το έχω αγοράσει πολλές φορές σε διαφορετικές ημερομηνίες και σε διαφορετικές τιμές. Κατάφερα να φτιάξω ένα query που μου φέρνει προιόν,ημερομηνία και τιμή. Δεν μπορώ όμως να καταφέρω να πάρω μόνο την τελευταία τιμή αγοράς. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Θάνο. Δες το ερώτημα στο επισυναπτόμενο και προσάρμοσέ το αναλόγως. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Όσον αφορά την απάντηση του Νάσου, έστω ότι χρησιμοποιώ το ερώτημα σου, πως θα χρησιμοποιήσω το αποτέλεσμα του ερωτήματος σου σε πλαίσιο κειμένου σε φόρμα(control source); Γενική ερώτηση όσον πάντα αφορά την λήψη τελευταίων αποτελεσμάτων, μπορώ να χρησιμοποιήσω την dmax μέσα στην dmax; δλδ του τύπου =dmax("[field1]";"table";dmax("[field2]";"table"(είναι απο τον ίδιο πίνακα)";"field3=" & field3)). Επεξήγηση field1 η τιμή του προϊόντος στο ερώτημα σου field2 η ημερομηνία field3 το πρωτεύων κλειδί όσον αφορά την φόρμα μου για να εμφανίσει το αποτέλεσμα που θέλω δλδ το field1. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΠΛΟΤΥΠΗΣ ΤΙΜΗΣ | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-06-23 18:16 |
| [Συναρτήσεις] εμφανιση τελευταιασ τιμησ | PANIKOS85 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 36 | 21-08-19 17:06 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση μέση τιμή αγοράς | chiefsotos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-04-14 16:23 |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 20:15 |
| [ Φόρμες ] Μη εμφάνιση της ίδιας τιμής σε στήλη | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 08-02-11 21:14 |
Η ώρα είναι 16:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο