Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ πολύ μια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Στη βάση που ανεβάζω έχω μια έκθεση και θέλω να ταξινομήσω τις εγγραφές με βάση το σύνολο των παρουσιών που προκύπτει από το άθροισμα των παρουσιών ανά μήνα για τους μαθητές. Το θέμα μου είναι ότι το αθροισμα αυτό υπολογίζετε με μια πράξη και δεν υπάρχει πεδίο πίνακα για να μπορέσω να κάνω την ταξινόμηση με βάση αυτό το πεδίο. Δεν ξέρω αν γίνεται ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
![]()
Εαν το εχεις κανει αγνοησε το. Εχω κανει μια προταση που πιστευω σε καλυπτει |
| |||
| |||
![]()
μια 2η προταση
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στην παρέα. Και μια δική μου πρόταση. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους. Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Είδα τις προτάσεις σας και με καλύπτουν, μου άρεσε και η μορφοποίηση υπο όρους που έκανε ο Νάσος. Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ταξινόμηση ΧΛΜ | Immortal | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 09-05-23 21:05 |
[VBA] Ταξινόμηση | spiroschrysis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 27-06-22 10:36 |
Ταξινόμηση ABC | johnchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 14-06-22 16:51 |
ταξινομηση | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-04-22 09:04 |
[ Φόρμες ] Ταξινόμηση | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-10-10 19:26 |
Η ώρα είναι 06:22.