Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 08-07-10, 16:14
Όνομα: Γιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου

Γεια σε όλους!
2 προβληματάκια για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

-Εχω ένα "πίνακα01" με τρία πεδία: f1, f2, f3.
Στο πεδίο f1 έχω το ονοματεπώνυμο: πχ "Γεωργίου Γεώργιος". Πως μπορώ αυτόματα να ενημερώσω το πεδίο f2 με το "επώνυμο" και το πεδίο f3 με το "όνομα", σε έναν πίνακα με 500 τουλάχιστον ονοματεπώνυμα ?

-Εχω ένα πλαίσιο λίστας που διαβάζει στοιχεία από τον "πίνακα02" που περιέχει 3 πεδία (k1=red, k2=blue k3=orange) και ενημερώνει τον "πινακα03". Πως μπορώ, αφου επιλέξω απ το πλαίσιο λίστας το στοιχείο k1 πχ"red" να ενημερωθούν ταυτόχρονα τα πεδία z1, z2, z3 του "πινακα03" με τα αντίστοιχα k1, k2 & k3? Οι πίνακες δεν μπορούν να συνδεθούν γιατί είναι τελείως αναντίστοιχες οι τιμές..
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Πίνακες ] Διαχωρισμός περιεχομένου (τχτ) πεδίου σε νέα πεδία qaggelos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-01-16 17:40
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία jimrenoir Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 18-12-14 17:51
Διαχωρισμός ενός πεδίου σε τρία μέρη gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 05-11-13 13:12
[ Πίνακες ] Διαχωρισμός πεδίου νομισματικής μονάδας ευρώ !!! artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 12-04-13 22:41
[Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 13-05-12 09:26

Η ώρα είναι 08:13.