Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αρνητικές τιμές σε πεδίο ημερομηνίας/ώρας
Καλημέρα Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω έναν πίνακα Δρομολόγια και έναν δεύτερο πίνακα Συμβάντα Στον πίνακα Δρομολόγια καταχωρούνται Ώρα Άφιξης και Χρονική Καθυστέρηση και στον πίνακα Συμβάντα καταχωρείτε Ώρα Συμβάντος. Με ερώτημα προσθήκης, δημιουργούνται εγγραφές στον πίνακα Συμβάντα με την εξής σχέση: [Ώρα Συμβάντος] = [Ώρα Άφιξης] - [Χρονική Καθυστέρηση], καθώς η Ώρα Συμβάντος συνήθως προηγείται της Ώρας Άφιξης. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν η Ώρα Συμβάντος έπεται της Ώρας Άφιξης οπότε η Χρονική Καθυστέρηση θα πρέπει να πάρει αρνητική τιμή. Υπάρχει κάποια λύση; (Δεν ξέρω αν είναι κατανοητή η περιγραφή μου) Ευχαριστώ |
| |||
| |||
συνεχεια
χαιρετω τα μελη δες το παρακατω ερωτημα για να σε βοηθησει να κανεις το δικο σου οπως θελεις. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Παράταση ημερομηνίας/ώρας (Date / Time Extended) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-01-21 18:26 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή εγγράφων βάση ημερομηνίας και ώρας | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-11-17 18:34 |
[ Συναρτήσεις ] Μετατροπή ημερομηνίας και ώρας σε αριθμό | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-11-17 09:59 |
Πρόβλημα με πεδίο ώρας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-09-15 17:16 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση ημερομηνίας & ώρας | Mike_Lawyer | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-09-11 16:17 |
Η ώρα είναι 12:54.