| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Θέλω έναν πίνακα με τα εξής χαρακτηριστικά ανά πεδίο: ID: Θα πρέπει να επιτρέπονται μόνο οι αγγλικοί χαρακτήρες, οι αριθμοί και η παύλα, π.χ. code-01. Date: Εγώ θα καταχωρώ την ημερομηνία με την ελληνική μορφή (25/7/2023) αλλά θα μετατρέπεται αυτόματα σε αμερικάνικη μορφή και γλώσσα Jul 25, 2023. (Δοκίμασα το mmm dd", " yyyy αλλά μου εμφανίζει το όνομα του μήνα στα ελληνικά: Ιουλ 25, 2023). Time: Αυτό είναι εύκολο(;). Θα χρησιμοποιήσω hh:nn AM/PM για 12ωρη ώρα, με διψήφιες ώρες/λεπτά URL: Αυτό θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα από τις τιμές των υπόλοιπων πεδίων, με μορφή "/" + yyyy + "/" + mm + "/" + ID + ".html". Δηλαδή, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα που προανέφερα, θα εμφανίζεται η τιμή /2023/07/code-01.html (προσοχή, το έτος τετραψήφιο και ο μήνας διψήφιος). Παρακαλώ... με το μαλακό, γιατί είμαι αρχάριος (ίσως φαίνεται από την ερώτηση που κάνω, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε κι εμείς!) Ευχαριστώ. |
| Ετικέτες |
| ημερομηνία, μορφοποίηση υπό όρους |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αντληση δεδομενων απο λιστα excel | StefanosCookman | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-02-22 16:57 |
| [Γενικά] Άντληση έτους και μήνα από ημερομηνία | geotso | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-05-21 15:58 |
| [Excel07] Άντληση στοιχείων από Πίνακα | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 19-08-19 19:12 |
| αναζητηση απο διαφορετικα πεδια. | grigoris1 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-02-16 11:15 |
| [ Εκθέσεις ] Εγγραφή απο διαφορετικά Πεδία | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-10 11:50 |
Η ώρα είναι 08:53.

Θεματικός Τρόπος