Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Πίνακες ] δομή πίνακα (ημερομηνία/ώρα και άντληση δεδομένων από διαφορετικά πεδία)

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 22-07-23, 15:03
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή δομή πίνακα (ημερομηνία/ώρα και άντληση δεδομένων από διαφορετικά πεδία)

Καλησπέρα,

Θέλω έναν πίνακα με τα εξής χαρακτηριστικά ανά πεδίο:
ID: Θα πρέπει να επιτρέπονται μόνο οι αγγλικοί χαρακτήρες, οι αριθμοί και η παύλα, π.χ. code-01.
Date: Εγώ θα καταχωρώ την ημερομηνία με την ελληνική μορφή (25/7/2023) αλλά θα μετατρέπεται αυτόματα σε αμερικάνικη μορφή και γλώσσα Jul 25, 2023. (Δοκίμασα το mmm dd", " yyyy αλλά μου εμφανίζει το όνομα του μήνα στα ελληνικά: Ιουλ 25, 2023).
Time: Αυτό είναι εύκολο(;). Θα χρησιμοποιήσω hh:nn AM/PM για 12ωρη ώρα, με διψήφιες ώρες/λεπτά
URL: Αυτό θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα από τις τιμές των υπόλοιπων πεδίων, με μορφή "/" + yyyy + "/" + mm + "/" + ID + ".html". Δηλαδή, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα που προανέφερα, θα εμφανίζεται η τιμή /2023/07/code-01.html (προσοχή, το έτος τετραψήφιο και ο μήνας διψήφιος).

Παρακαλώ... με το μαλακό, γιατί είμαι αρχάριος (ίσως φαίνεται από την ερώτηση που κάνω, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε κι εμείς!)

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
ημερομηνία, μορφοποίηση υπό όρους

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Αντληση δεδομενων απο λιστα excel StefanosCookman Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 08-02-22 16:57
[Γενικά] Άντληση έτους και μήνα από ημερομηνία geotso Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 25-05-21 15:58
[Excel07] Άντληση στοιχείων από Πίνακα George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 19-08-19 19:12
αναζητηση απο διαφορετικα πεδια. grigoris1 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 05-02-16 11:15
[ Εκθέσεις ] Εγγραφή απο διαφορετικά Πεδία Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-02-10 11:50

Η ώρα είναι 08:53.