| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα Παρακαλώ για την βοήθεια σας Εχω μια ανοιχτή φόρμα (db παραστατικό ) στην οποία έχω ένα κουμπί εντολής (add), το οποίο τρέχει διάφορους κώδικες . Υπάρχει η δυνατότητα με το click(και στην απάντηση στο μήνυμα "ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΦΟΡΤΩΣΗ;;" να μπορεί να δημιουργήσει νέα εγγραφή σε άλλη φόρμα "fortotiki_frm" η οποία είναι και αυτή ανοιχτή σε κατάσταση Minimaze ; ενώ με το όχι να δημιουργεί νεα εγγραφή στην φόρμα "παραστατικό";;; |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Δημήτρη δες μια προσέγγιση στο ζητούμενο. Κώδικας: If MsgBox("ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΦΟΡΤΩΣΗ;;", vbYesNo + vbQuestion) = vbYes Then
DoCmd.SetWarnings False
DoCmd.RunSQL "INSERT into Fortotiki_tbl (NoFortotikis, Ημερομηνια, Αριθ_Κυκλοφορίας) VALUES (NoFort,Ημερομηνια,cbotransporter);"
DoCmd.OpenForm "Fortotiki_frm", acNormal, , "NoFortotikis=" & NoFort
DoCmd.SetWarnings True
End If
από =Nz(DMax("[NoFortotikis]";"Fortotiki_tbl");0)+1 Επίσης έχω κάνει αλλαγές στη φόρμα "Fortotiki_frm" γιατί όταν άνοιγε στο παρασκήνιο ο αριθμός φορτωτικής δεν ήταν +1 αλλά +2 Επίσης η φόρμα "Fortotiki_frm" μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα. Σ΄ αυτή την περίπτωση σε κάθε νέα εγγραφή μετά την ενημέρωση του πεδίου ημερομηνία εμφανίζεται και ο αριθμός στο πεδίο NoFortotikis που είναι κρυφό. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Νεα εγγραφή σε πίνακα με εντολή | d_sachlikidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-23 22:29 |
| Άνοιγμα πίνακα και εστίαση σε συγκεκριμένη εγγραφή | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-10-20 21:18 |
| εντολή μεταφοράς από πίνακα access σε excel | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-03-18 21:51 |
| [ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα | sirpanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-05-14 07:48 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα. | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-13 07:05 |
Η ώρα είναι 13:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο