Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Καλημέρα σας. Έχω φτιάξει μια βάση δεδομένων σε office 7, την οποία λειτουργούν μέσω κοινόχρηστου φακέλου πολλοί χρήστες του δικτύου. Σε win7 μπορούσαν να λειτουργούν την βάση δεδομένων ταυτόχρονα πάνω από δύο χρήστες, χωρίς περιορισμούς. Έκανα αναβάθμιση των Η/Υ του δικτύου και εγκατέστησα σε win10, office 7 και 10. Το θέμα τώρα είναι ότι η βάση δεδομένων του κοινόχρηστου δεν λειτουργεί ταυτόχρονα σε πάνω από έναν χρήστη. Λειτουργεί με περιορισμούς σε αποθήκευση κτλ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Καλημέρα! Ευχαριστώ! |
| |||
| |||
Καλησπέρα. Καταρχάς δεν μας λές αν έχεις χωρισμένη την βάση σε 2 μέρη. Φόρμες και δεδομένα. Κατα δευτερον δοκίμασε να προσθέσεις στις αξιόπιστες θέσεις μέσα απο την Access τον φάκελο που εχεις την εφαρμογη (Δεδομενα).
|
| |||
| |||
Καλησπερα! Θα διαιρέσεις την Βάση σου σε δυο μέρη το ένα είναι οι πίνακες και το άλλο είναι όλα τα υπόλοιπα(φόρμες και λοιπά), το σπάσιμο γίνεται με την "διαίρεση βάσης", μόλις το κάνεις σε ένα φάκελο θα δημιουργηθούν δύο αρχεία το αρχείο το οποίο είναι οι είναι οι φόρμες κλπ το κάνεις αντιγραφή επικόλληση όσοι είναι οι χρήστες, μέσα στον ίδιο φάκελο και το μετονομάζεις και δημιουργείς μια συντόμευση κάθε αναπαραγωγής στα PC των χρηστών. Μόλις τα ανοίξεις να κάνεις ενεργοποίηση περιοχομένου και ίσως θα σου πεί ότι δεν βλέπει τους πίνακες , από το μενου τότε και την διαχείριση συνδεδεμένων πινάκων βρίσκεις το αρχείο που έχει δημιουργηθεί από το σπάσιμο. Η δικά μου δουλεύει σε 5 Pc ! |
| |||
| |||
Καλημέρα σας και καλό μήνα. Ναι είναι διαιρεμένη η βάση. Εντόπισα το πρόβλημα. Επειδή έχω office 7 και 10 μαζί, όταν ένας χρήστης γυρνάει σε office 7 και ο άλλος σε 10 δεν μπορούν να έχουν και οι δύο αποκλειστική χρήση. Κάποια αστοχία, δεν ξέρω τι. Πρέπει να είναι όλοι σε σε 7 ή 10. Τους έβαλα όλους σε 7 και ησύχασα...
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ασφάλεια] Δημιουργία LoginForm με χρηστες για κλειδωμα βασης | gianniskar | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-20 09:56 |
Access με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και On-Line | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-05-15 09:04 |
[Γενικά] Ταυτόχρονη χρήση ίδιου αρχείου απο δύο χρήστες στο ίδιο τοπικό δίκτυο | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-04-14 08:47 |
[ Φόρμες ] Διαχείριση βάσης μέσω internet και 2 χρήστες | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-03-12 01:13 |
Η ώρα είναι 20:37.