| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα, Ισως ο τίτλος του θεματος μου να μην ειναι και τόσο ξεκάθαρος ως προς το ζητούμενο για αυτο εξηγώ Εχω μια Public Function οπως το παράδειγμα πιο κάτω. Η Χ ειναι String μέσα στην function και λαμβάνει τιμή απο πεδίο σε μια φόρμα. Το ζητούμενο ειναι πως μπορω να αναφερθώ στο String X μεσα απο μια άλλη function ή μεσω μιας φόρμας? Θέλω δηλαδή μεσα απο μια άλλη function να αναφερθώ στο αποτέλεσμα του Χ στην SetValuesFromForm, μπορει να γινει κατι τέτοιο? Public Function SetValuesFromForm() Dim X As String X= Forms!Form1.TextField1 End Function |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Formula function με ημερομηνία | minas84 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-04-21 22:32 |
| [Γενικά] Αναφορά κελιού με συντεταγμένες δεδομένα | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-03-13 23:46 |
| Μήνυμα λάθους: sub or function not defined | gantzinis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 27-08-11 18:05 |
| [ Συναρτήσεις ] Προγραμματιζόμενα πλήκτρα FUNCTION | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-10-10 19:07 |
| Function IIF | Deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-09 17:39 |
Η ώρα είναι 22:01.

Θεματικός Τρόπος