Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > προβλημα με ημερομηνιες σε ερωτημα συνενωσης

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-05-22, 09:13
Όνομα: ΕΞΑΡΧΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή προβλημα με ημερομηνιες σε ερωτημα συνενωσης

Καλημέρα σας. στη ν Έκθεση "ΤΕΣΤ_find_pros" τησ ΒΔ που επισυνάπτω θέλω να εμφανίζει τα αποτελέσματα του υπάρχοντος ερωτήματος ΤΕΣΤ_find_pros συνενωμένο με ενα ερώτημα του πίνακα "adeies", ταξινομημένες βιάση του πινακα ergasia.imerom ώστε να έχω και τις ημέρες άδειας του συγκεκριμένου ατόμου στην έκθεση.
ο πίνακασ "adeies" περιέχει τα πεδια "enarxi" kai "lixi"
δεν καταφερα, οσο κι αν προσπάθησα, να εντάξω στην έκθεση τις ημερεσ άδειες, δλδ τισ ημερομηνιεσ μεταξυ "enarxi" και lixi" οι οποιες θα είενια μεταξυ των ημερομινιων που επιλεγω στη φορμα find
ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω τι ακριβώς θέλω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων test1.zip
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Ερωτήματα ] Πρόβλημα με ρώτημα συνένωσης dmarop Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 12-10-17 18:29
[Γενικά] Προβλημα με ημερομηνιες asterix Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 03-12-15 11:06
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα που στο πεδίο ΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να περιέχει τις ημερομηνίες και των δυο πινάκων apostolos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 29-03-14 09:03
[ Πίνακες ] Υπολογισμός σε ερώτημα με βάση ημερομηνίες πο parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 13-02-14 11:04
Πρόβλημα με τις ημερομηνίες Damiyo16 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 01-12-10 17:03

Η ώρα είναι 18:51.