| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. στη ν Έκθεση "ΤΕΣΤ_find_pros" τησ ΒΔ που επισυνάπτω θέλω να εμφανίζει τα αποτελέσματα του υπάρχοντος ερωτήματος ΤΕΣΤ_find_pros συνενωμένο με ενα ερώτημα του πίνακα "adeies", ταξινομημένες βιάση του πινακα ergasia.imerom ώστε να έχω και τις ημέρες άδειας του συγκεκριμένου ατόμου στην έκθεση. ο πίνακασ "adeies" περιέχει τα πεδια "enarxi" kai "lixi" δεν καταφερα, οσο κι αν προσπάθησα, να εντάξω στην έκθεση τις ημερεσ άδειες, δλδ τισ ημερομηνιεσ μεταξυ "enarxi" και lixi" οι οποιες θα είενια μεταξυ των ημερομινιων που επιλεγω στη φορμα find ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω τι ακριβώς θέλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων test1.zip |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Πρόβλημα με ρώτημα συνένωσης | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-17 18:29 |
| [Γενικά] Προβλημα με ημερομηνιες | asterix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-12-15 11:06 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα που στο πεδίο ΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να περιέχει τις ημερομηνίες και των δυο πινάκων | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-03-14 09:03 |
| [ Πίνακες ] Υπολογισμός σε ερώτημα με βάση ημερομηνίες πο | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-14 11:04 |
| Πρόβλημα με τις ημερομηνίες | Damiyo16 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 01-12-10 17:03 |
Η ώρα είναι 18:51.

Θεματικός Τρόπος