| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Να πω εξ αρχής πως οι γνώσης μου δεν είναι καθόλου καλές με το office και ακόμα περισσότερο με την access. Κοντεύω 2 εβδομάδες που ξεκίνησα να φτιάχνω για πρώτη μου φορά μια βάση που αποτελείται από 5 πίνακες και 4 εκθέσεις. Ας πω ότι σε γενικές γραμμές την έχω φτιάξει όπως είχα αρχικά στο μυαλό μου όλο το σχέδιο. Έχω όμως κολλήσει σε κάτι που όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Έχω κατεβάσει παρόμοια παραδείγματα από εδώ αλλά κανένα δεν με βοήθησε. Προσπαθώ να πάρω το σύνολο κάθε πεδίου από τους 3 πίνακες ξεχωριστά και να το αθροίσω σε μια έκθεση. ευχαριστώ για κάθε βοήθεια σας!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Σχεδίαση πινάκων και σχέσεις πινάκων για Εργαζόμενους | it0466 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-19 10:59 |
| [VBA] Αθροισμα με συνθήκες | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-08-18 08:17 |
| [ Ερωτήματα ] αθροισμα ομοειδων | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 06-06-14 13:37 |
| [ Φόρμες ] Μερικό άθροισμα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-10-11 11:41 |
| [ Φόρμες ] Αθροισμα σε φόρμα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-12-10 19:51 |
Η ώρα είναι 11:37.

Θεματικός Τρόπος