Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Παιδιά καλημέρα, Έχω το εξής ζήτημα. Στον κεντρικό πίνακα της βάσης δεδομένων [ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ] έχω μερικά πεδία π.χ. [ΑΛΦΑ], [ΒΗΤΑ], [ΓΑΜΑ], [ΔΕΛΤΑ] τα οποία πλέον δεν μου είναι χρήσιμα. Πήγα και τα έκανα delete τόσο αυτά τα "άχρηστα" πεδία, όσο και τους σχετιζόμενους με αυτά πίνακες, ερωτήματα, εκθέσεις κ.οκ. Όταν πάω όμως να ανοίξω την φόρμα μου βγάζει παράθυρο "Τιμή παραμέτρου" και μου ζητάει [ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΛΦΑ] και στη συνέχεια [ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΒΗΤΑ] Κ.Ο.Κ. Έχει κανείς καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ πολύ Πάνος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 12:56 |
Πρόβλημα με Βάση Access | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 26-09-11 20:26 |
Ένωση επιθέτου με το μικρό όνομα | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-07-11 21:02 |
[ Ερωτήματα ] Access και Ελληνικά Πρόβλημα | soessartite | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-11 14:29 |
προβλημα απο access σε runtime | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-11 21:47 |
Η ώρα είναι 08:09.