Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Παιδιά εχω το Microsoft office 2010 και ανοίγω την Access πάω στα πρότυπα του office και κατεβάζω τις επαφές αλλά πάντα μου τις κατεβάζει με παραποιημένα Ελληνικά δλδ εμφανίζονται όλα έτσι Πύmbεrθλρ το office είναι Ελληνικό και τα win είναι Ελληνικά vista τι να κάνω βοήθεια παιδιά τα φώτα σας ![]() |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Πάνο και καλωσόρισες στο φόρουμ! Το πρόβλημα αυτό δεν έχει να κάνει με κάποιες τοπικές ρυθμίσεις ή οτιδήποτε άλλο! Τα ελληνικά μη τοπικά Πρότυπα (*.accdbt) της Microsoft είναι προβληματικά. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς αν κατεβάσει το Πρότυπο "Επαφές" κατευθείαν από τη Microsoft ( Επαφές - Πρότυπα - Microsoft Office ). Μπορείς να φορτώσεις μόνο τα τοπικά πρότυπα ή να κατεβάσεις τα αντίστοιχα στην αγγλική. ΥΓ. Ακόμα κει το τοπικό Πρότυπο "Northwind" δεν έχει σωστή μετάφραση στα ονόματα των αντικειμένων με αποτέλεσμα να παρουσιάζει κάποια μικρολαθάκια. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Τάσο Έσπαγα τόσο καιρό το κεφάλι μου να δω τι φταίει ξέρεις αν θα φτιαχτεί ποτέ αυτό από την Microsoft? Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σου |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 12:56 |
[ Εκθέσεις ] BARCODES Ελληνικά | gnikol | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-05-11 20:24 |
Αρχεία βοήθειας Ελληνικά για Access 2003 | kwstarikanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-09-10 21:28 |
[ Ερωτήματα ] Εναλλαγή πληκτρολογίου από ελληνικά σε αγγλικά πατώντας το {F5} | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-10 20:28 |
Η ώρα είναι 01:16.