Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Εξαγωγή ημερομηνίας και ημέρας σε φόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 19-05-10, 09:29
Όνομα: Αλέξης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Εξαγωγή ημερομηνίας και ημέρας σε φόρμα

Kαλημέρα στην κοινότητα!

Έχω έναν πίνακα ο οποίος περιλαμβάνει στοιχεία εργαζομένων. Θέλω να έχω μία φόρμα με 3 στήλες:
1η στήλη: Ημερομηνία
2η στήλη: Ημέρα
3η στήλη: Επώνυμο

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά θέλω από ένα combo box της φόρμας να επιλέγω έναν μήνα και να μου πετάει αυτόματα στην πρώτη στήλη τις ημερομηνίες του μήνα - δηλαδή από 1/05/10 έως 31/05/10, στην δεύτερη στήλη τις αντίστοιχες ημέρες και στην τρίτη να επιλέγω μέσω combo box ένα Επώνυμο.

Υπάρχει κάποια διασύνδεση της ημερομηνίας και της ημέρας από το ημερολόγιο στην vba? Πώς θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο?(Για τις δύο πρώτες στήλες τουλάχιστον)

Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερώτημα για εύρεση ημερομηνίας και ημέρας γέννησης γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 14-08-14 10:03
[ Εκθέσεις ] Ταξινόμηση ημερομηνίας βαση ημερας lalosjim Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 05-06-14 17:37
[Συναρτήσεις] Εύρεση και διατύπωση ημέρας συγκεκριμμένης ημερομηνίας. Fotis1991 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 20-10-12 00:47
Εξαγωγή στοιχείων από φόρμα σε Word dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 24-03-12 18:47
[ Φόρμες ] Αντιστοιχία Ημερομηνίας - Ημέρας mgeorge Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 04-06-11 19:35

Η ώρα είναι 08:01.