| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, τροποποίησα λίγο τον κώδικα για αποστολή email μέσω gmail αλλά χτυπάει στο σημείο που υπογραμμίζω(.Send) και βγάζει το μήνυμα που επισυνάπτω.Εννοείται έχω βάλει τα σωστά στοιχεία email στα αντίστοιχα πεδία.Δημιουργεί σωστά το pdf αρχείο στο c αλλά δεν μπορεί να το στείλει. Private Sub email_Click() Dim myPath As String Dim strReportName As String Dim idTTT As String Dim period As String Dim myCustomer As String Dim myCustomer2 As String myPath = "C:\" myCustomer = Me.stud1.Column(2) & "_" myCustomer2 = Me.stud1.Column(3) & "_" idTTT = Me.idTTT.Column(1) & "_" period = Me.etos.Column(0) & "_" strReportName = myCustomer & myCustomer2 & idTTT & period & ".pdf" If Me.etos <> "" And Me.stud1 <> "" Then DoCmd.OutputTo acOutputReport, "rptPROODOS", acFormatPDF, myPath & strReportName, 0 Else Me.Undo End If DoCmd.Close acReport, "rptPROODOS" Set OutMail = CreateObject("CDO.Message") Set iConf = CreateObject("CDO.Configuration") Set Flds = iConf.Fields schema = "http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/" Flds.Item(schema & "sendusing") = 2 Flds.Item(schema & "smtpserver") = "smtp.gmail.com" Flds.Item(schema & "smtpserverport") = 465 Flds.Item(schema & "smtpauthenticate") = 1 Flds.Item(schema & "sendusername") = "myemail@gmail.com" Flds.Item(schema & "sendpassword") = "*********" Flds.Item(schema & "smtpusessl") = 1 Flds.Update With OutMail .To = Me.email1 .From = "myemail@gmail.com" .Sender = "myemail@gmail.com" .Subject = "test" & " " & strReportName .HTMLBody = "This is a html email, please ignore" Set .Configuration = iConf .Send End With |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αποστολή Email | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-16 18:33 |
| [VBA] προγραμματισμένη αποστολή email | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-03-16 15:38 |
| pdf και email αποστολή | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 28-01-16 08:38 |
| [Excel07] Αποστολη email με pdf | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-14 19:13 |
| [VBA] Αποστολή Email από Excel | Exceler | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-05-12 16:10 |
Η ώρα είναι 07:58.

Θεματικός Τρόπος