| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας παιδιά, ψάχνω έναν τρόπο να υπολογίζω ώρες εργασίας έχοντας ως πεδία StartTime και EndTime Δεν ψάχνω την διαφορά ωρών [EndTime]-[StartTime] αλλά να μπορεί να υπολογίσει πόσες από αυτές τις ώρες είναι εργασία με ημερήσια αμοιβή (06:00 -22:00) και πόσες από αυτές τις ώρες είναι εργασία νυκτερινή (22:00 - 06:00) Για παράδειγμα εάν έβαζα StartTime 12/11/2020 19:00 και EndTime 13/11/2020 03:00 Θα έπρεπε να πάρω το αποτέλεσμα σε δύο διαφορετικά πεδία με τις τιμές 3 ώρες και 5 ώρες Το παραπάνω θα ήταν ιδανικό εάν θα μπορούσε να υπολογίσει πόσες από τις ώρες εργασίας είναι ημέρα Κυριακή (αργία). Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Το θέμα σου έχει απασχολήσει αρκετές φορές το φόρουμ. Μια λεπτομερή παρουσίαση θα βρεις στο σύνδεσμο: https://www.ms-office.gr/forum/excel...atigories.html |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά δεν ψάχνω κάτι στο excel αλλά στην access ώστε να το προσαρμόσω σε ήδη υπάρχουσα βάση. Θα με βόλευε ακόμα και το πρώτο σκέλος χωρίς τις αργίες
|
|
| |||
| |||
|
Πιστεύω ότι αν κάποιος μελετήσει το θέμα στο Excel θα μπορούσε εύκολα να το αντιμετωπίσει και στην Access.
|
|
| |||
| |||
|
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά το δικό μου ζητούμενο είναι μια βοήθεια στην access Μήπως έχεις κάποια πρόταση;
|
|
| |||
| |||
|
Δεν ξέρω εάν μπορώ να βοηθήσω αλλά βρήκα αυτό στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=KB6LD3YsW5k |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες. To παρακολούθησα το βίντεο και είναι καλό ως προς την ανάλυση των ωρών αλλά πάλι δεν απαντά στο ερώτημα πώς θα διαχωρίσω ένα σύνολο ωρών σε αυτές μεταξύ 06:00 – 22:00 και 22:00-06:00 αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα μου
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Βασίλη δες μια πρόταση στο πίνακα Table της συνημμένης ΒΔ. Σημειώνω ότι η λύση ισχύει μόνο αν η ώρα λήξης της εργασίας βρίσκεται στη μέρα έναρξης ή την επόμενη. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε για την δουλειά που έκανες, νομίζω ότι μου κάνει Είναι ευκαιρία να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο με αυτό. Σε ευχαριστώ
|
|
| |||
| |||
|
Καλή συνέχεια Βασίλη και να είσαι καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΩΡΩΝ | evasta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-07-19 20:44 |
| [Excel07] Υπολογισμός ωρών | dafnidafni | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-11-18 12:38 |
| Ωράρια εργασίας: Καταχώρηση, επικύρωση και υπολογισμός χρόνου εργασίας | kapetang | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 6 | 28-08-18 07:10 |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 27-04-16 09:43 |
| [Excel07] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-10-14 09:57 |
Η ώρα είναι 16:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο