| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα.Για ποιο λογο μπορει να εχω αυτο το σφαλμα Εχω 3 πινακες : [Users] με πεδια Username , Password , Role , ID [Doctor] με πεδια Ονομα , Επωνυμο , ID [AssistDoctor] με πεδια Ονομα , Επωνυμο , ID Εχω φτιαξει ενα Foreign Key (UsersID) στον πινακα [Users]. Στoν sql server συνδεονται οι πινακες [Doctor],[AssistDoctor] το (Primary Key) τους με το Foreign Key (UsersID) Η λειτουργεια ειναι οταν παω να κανω ενα καινουργιο Χρηστη απο την φορμα μου,να διαλεγω τι ρολο θα εχει ο χρηστης.Πχ ανα διαλεξω να εχει (role) doctor ,ανοιγει μια φορμα οπου συμπληρωνεις τα στοιχεια (ονομα,username κλπ) .Σε αυτην την φορμα μεσα υπαρχει ο Πινακας [Doctor] και ο πινακας [Users].Οταν παω να κανω αποθηκευση εχω το συγκεκριμενο error: The INSERT statement conflicted with the FOREIGN KEY constraint "FK_tblUsers_AssistDoctor". The conflict occurred in database "db", table "dbo.tblAssistDoctor,collum 'ID'". The statement has been terminated. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δεν μου βγαινουν τα Query insert,delete,update | cebzaro | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-06-19 02:48 |
| Excel Insert | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 02-03-16 09:23 |
| [ Φόρμες ] Σύνταξη Insert Into | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-05-13 20:21 |
| [ Συναρτήσεις ] SQL INSERT INTO | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-07-10 23:30 |
Η ώρα είναι 08:19.

Θεματικός Τρόπος