Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Δημιουργία φόρμας σχέσεων πολλά προς πολλά

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-09-20, 19:06
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Δημιουργία φόρμας σχέσεων πολλά προς πολλά

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την υπομονή και θέληση να βοηθάτε εδώ μέσα.

Σας επισυνάπτω ΒΔ σε αρχείο .zip μια παρόμοια με τη ΒΔ μου, καθώς επίσης και τις σχετικές φόρμες για τις οποίες αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά σε συνδυασμό κύριας με δευτερεύουσα φόρμα.

Ίσως να μη κάνω καλή ανάλυση των σχετικών σχέσεων για τις φόρμες αυτές.
Με λίγα λόγια έχω :
- τον πίνακα 2 σύμβαση όπου κάθε εγγραφή είναι μοναδική και αφορά μια σύμβαση προμήθειας υλικών (βασικός πίνακας της ΒΔ μου) και
- τον πίνακα δελτία όπου κάθε εγγραφή αναφέρεται σε μία σύμβαση και αφορά την εβδομαδιαία εξέλιξη της.

Αν δεν έχω κάνει λάθος στον συλλογισμό, μια σύμβαση θα πρέπει να μπορεί να αναφερθεί σε πολλά δελτία και ένα δελτίο να μπορεί να αναφέρει πολλές συμβάσεις. Άρα η σχέση μεταξύ των δύο αυτών πινάκων είναι πολλά προς πολλά ή κάνω λάθος ;

Έτσι δημιούργησα τον ενδιάμεσο πίνακα καταχώρηση με τα ξένα κλειδιά των προαναφερθέντων πινάκων.

Η εφαρμογή σε όλες τις φόρμες και δυνατότητες δουλεύει μια χαρά εκτός από ένα κομμάτι της στο οποίο, στη κύρια φόρμα συμβάσεις στο εβδομαδιαίο ανά επιτροπή, όποια σύμβαση επιλέγω, θέλω να μπορώ στη δευτερεύουσα φόρμα καταχώρηση να φορτώνονται οι ημερομηνίες από τον πίνακα δελτία και τα πεδία τρέχουσα εβδομάδα, επόμενη εβδομάδα και ποσοστό παραλαβής να μπορώ να τα καταχωρώ στη φόρμα. Κάτι που δε γίνεται...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ όποιος φίλος μπορεί να με βοηθήσει.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.zip (394,0 KB, 18 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gpanteleimon : 15-09-20 στις 16:08. Αιτία: Επισύναψη ΒΔ
Κλειστό Θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Συναρτήσεις ] Δημιουργία πολλών σχέσεων lefterisg Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 26-09-17 22:45
[ Φόρμες ] Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών Λια704 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 14-03-17 18:47
[Excel07] Σχέσεις στο Excel "ένα προς πολλά" JSARAK2001 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 02-05-12 06:28
Χρόνια Πολλά! gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 30-12-11 09:44

Η ώρα είναι 09:46.