| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την υπομονή και θέληση να βοηθάτε εδώ μέσα. Σας επισυνάπτω ΒΔ σε αρχείο .zip μια παρόμοια με τη ΒΔ μου, καθώς επίσης και τις σχετικές φόρμες για τις οποίες αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά σε συνδυασμό κύριας με δευτερεύουσα φόρμα. Ίσως να μη κάνω καλή ανάλυση των σχετικών σχέσεων για τις φόρμες αυτές. Με λίγα λόγια έχω : - τον πίνακα 2 σύμβαση όπου κάθε εγγραφή είναι μοναδική και αφορά μια σύμβαση προμήθειας υλικών (βασικός πίνακας της ΒΔ μου) και - τον πίνακα δελτία όπου κάθε εγγραφή αναφέρεται σε μία σύμβαση και αφορά την εβδομαδιαία εξέλιξη της. Αν δεν έχω κάνει λάθος στον συλλογισμό, μια σύμβαση θα πρέπει να μπορεί να αναφερθεί σε πολλά δελτία και ένα δελτίο να μπορεί να αναφέρει πολλές συμβάσεις. Άρα η σχέση μεταξύ των δύο αυτών πινάκων είναι πολλά προς πολλά ή κάνω λάθος ; Έτσι δημιούργησα τον ενδιάμεσο πίνακα καταχώρηση με τα ξένα κλειδιά των προαναφερθέντων πινάκων. Η εφαρμογή σε όλες τις φόρμες και δυνατότητες δουλεύει μια χαρά εκτός από ένα κομμάτι της στο οποίο, στη κύρια φόρμα συμβάσεις στο εβδομαδιαίο ανά επιτροπή, όποια σύμβαση επιλέγω, θέλω να μπορώ στη δευτερεύουσα φόρμα καταχώρηση να φορτώνονται οι ημερομηνίες από τον πίνακα δελτία και τα πεδία τρέχουσα εβδομάδα, επόμενη εβδομάδα και ποσοστό παραλαβής να μπορώ να τα καταχωρώ στη φόρμα. Κάτι που δε γίνεται... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ όποιος φίλος μπορεί να με βοηθήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gpanteleimon : 15-09-20 στις 16:08. Αιτία: Επισύναψη ΒΔ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] Δημιουργία πολλών σχέσεων | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 26-09-17 22:45 |
| [ Φόρμες ] Βοήθεια σε δημιουργία σχέσεων & σε φορμα πολλαπλών εγγραφών | Λια704 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-03-17 18:47 |
| [Excel07] Σχέσεις στο Excel "ένα προς πολλά" | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-05-12 06:28 |
| Χρόνια Πολλά! | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-12-11 09:44 |
Η ώρα είναι 09:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο