| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα.Τασος οπως εχεις αναφερει εδω https://www.ms-office.gr/forum/acces...is-access.html τα εχω κανει οπως ειπες ,απλα μου βγαζει σφαλμα.Οι πινακες μου ειναι σε sql server. Runtime error "3027".Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση .Η βαση δεδομενων η το αντικειμενο ειναι μονο για αναγνωση Function LogAction(obj As Object, Optional LastID&) With CurrentDb.OpenRecordset("tblLog", 2, dbSeeChanges) If LastID Then LastID = IIf(obj.Tag <> vbNullString, obj.Tag, -1) obj.Tag = vbNullString .MoveFirst .FindFirst "LogID = " & LastID If Not .NoMatch Then .Edit .Fields("CloseDateTime") = Now End If Else .AddNew <-- εδω μου βγαζει το error LastID = .Fields("LogID") obj.Tag = LastID .Fields("OpenDateTime") = Now .Fields("DocName") = obj.name .Fields("ComputerName") = Environ("COMPUTERNAME") .Fields("WinUser") = Environ("USERNAME") .Fields("AppUser") = App_User End If .Update .Close End With End Function |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Απλή παρακολούθηση Εφαρμογής Access | Tasos | Access - Tips & Tricks | 1 | 14-04-21 19:53 |
| [ Ασφάλεια] Update εφαρμογής ACCESS μέσω Internet | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-06-15 02:29 |
| Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-01-13 22:05 |
| Απενεργοποίηση μακροεντολής με την εκκίνηση μιας εφαρμογής σε Access 2003, 2007 | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-11 21:51 |
| [Συναρτήσεις] Απλή συνάρτηση if | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 25-05-10 09:29 |
Η ώρα είναι 06:03.

Θεματικός Τρόπος