Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Αυτόματη αποθήκευση φόρμας για ενημέρωση autonumber

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 05-08-20, 10:07
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματη αποθήκευση φόρμας για ενημέρωση autonumber

Έχω μία φόρμα στην οποία περνάω παραγγελίες. Αρχικά επιλέγω πελάτη και σε μία υποφόρμα προϊόντα.
Στον πίνακα που αποθηκεύω την παραγγελία υπάρχει με μορφή Autonumber ο αριθμός παραγγελίας. Το πρόβλημά που έχω είναι πως ο νέος αριθμός παραγγελίας ενημερώνεται μόνο αφού καταχωρηθεί ο πελάτης ή κάποια άλλη πληροφορία στην κύρια φόρμα. Αν προστεθούν εγγραφές στην subform και μετά επιλεγεί ο πελάτης στην κύρια φόρμα οι εγγραφές στην subform εξαφανίζονται γιατί έχουν καταχωρηθεί με κενό αριθμό παραγγελίας στον πίνακά μου.
Υπάρχει κάποιος τρόπος με το που ανοίγει η φόρμα μου να κάνω force την αποθήκευση της εγγραφής χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή ώστε να καταχωρείται το autonumber;

δοκίμασα να το κάνω μπακαλίστικα δίνοντας ένα default αριθμό πελάτη πασπαρτού ή να σώζω όταν γίνεται focus η subform αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αποθηκευση Απεικόνισης σε πεδιο φορμας concar Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 25-11-16 10:02
[ Φόρμες ] Αυτόματη ενημέρωση πεδίων φόρμας ypanagis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 25-06-12 13:50
Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 17-04-12 18:18
[ Active X Controls ] Επιλογή ημερομηνίας από Active X και αυτόματη ενημέρωση φόρμας Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 31-12-10 16:06
Αποθήκευση εγγραφής - μεταβολών φόρμας Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 13-03-09 23:00

Η ώρα είναι 21:12.