| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Είχα ανεβάσει λάθος εφαρμογή και σήμερα το κατάλαβα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήει θα ήμουν ευγνώμων.
|
|
| |||
| |||
|
Γεια σας Φίλε Βασίλη, αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στη βάση μου (.accdb). Προσπαθώντας να το επιλύσω διαπίστωσα ότι, για να ισχύσουν οι αλλαγές στο Shortcut menus τής Access πρέπει να γίνει υποχρεωτικά επανεκκίνηση τής εφαρμογής. Η μόνη λύση που εφάρμοσα είναι να γίνεται αυτόματη επανεκκίνηση τής εφαρμογής (με σχετική ενημέρωση του χρήστη), για να ισχύσει το παραπάνω. Όμως, ο τρόπος αυτός, φαίνεται να αποτελεί μια "μπακαλίστικη" και δυσλειτουργική διαδικασία! Ίσως τα εμπειρότερα μέλη του Forum να έχουν κάποια ορθότερη και κομψότερη λύση εφόσον, βεβαίως, υπάρχει. Καλή συνέχεια... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη και ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δοκιμάσει και αυτό , αλλά δυστυχώς για να ισχύσουν οι αλλαγές στα fullmenu , specialkeys κτλ , θα πρέπει να γίνεται διπλή επανεκκίνηση της εφαρμογής κάθε φορά. Δεν ξέρω γιατί. Με εκτίμηση, Βασίλης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Login form | Lampros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-05-18 21:41 |
| [ Φόρμες ] ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΩΔΙΚΑ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-05-17 15:38 |
| Admin Login Form | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-12-15 11:08 |
| Βοήθεια σε κώδικα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-02-11 07:45 |
| Βοήθεια σε κώδικα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 06-02-11 20:11 |
Η ώρα είναι 09:32.

Υβριδικός τρόπος