| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας!!! Πως μπορώ να φτιάξω μενού σε μια βάση δεδομένων access έτσι ώστε να μπορώ να ανοίγω τις εκθέσεις μου μέσα από αυτά; Μέχρι στιγμής το έχω κάνει ανοίγοντας μια φόρμα με μακροεντολές ανοίγματος εκθέσεων. |
|
| |||
| |||
|
Αν θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος τι εννοείς με το μενού; Πχ. με δεξί κλικ; Με Ribbon μενού; Με Switchboard; Με τι;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 06-07-20 στις 10:40. Αιτία: Μετατροπή των greeklish σε ελληνικά. Δεν επιτρέπονται τα greeklish. |
|
| |||
| |||
|
όπως είναι σε καποιες εφαρμογες το μενου "tools" , "view" κα κανεις κλικ και να ανοιγει μια λίστα με "ονοματα καταστασεων και με κλικ να ανοιγουν ... τα switchboard έχουν περιορισμένο αριθμό επιλογών που μπορείς να βάλεις.
|
|
| |||
| |||
|
Υπάρχει καποιος να με βοηθήσει; :(
|
|
| |||
| |||
|
Εγω χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Ribbon Creator για τα μενού. Link δεν βάζω για λόγους ευνόητους αλλά με λίγο ψάξιμο θα το βρείς.
|
|
| |||
| |||
|
ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ; |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Μενού με ονόματα φύλλων βιβλίου στην κορδέλα | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-11-18 11:30 |
| Δημιουργία κεντρικού μενού και ερωτημάτων | Ascinis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-04-18 09:10 |
| Μενου στην Access 2010 | naxos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-10-12 17:50 |
| Δημιουργία μενού | ioannis pag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 18-03-12 16:53 |
| Δημιουργία συνδυασμών πλήκτρων στην Access | Giorgos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-09 15:28 |
Η ώρα είναι 21:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο