| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στο Forum, σε όλους! Καταρχήν να ευχαριστήσω για την προσφορά γνώσεων και βοήθειας που μου έχετε δώσει μέχρι σήμερα. Λόγω της απειρίας μου η βοήθεια αυτή είναι πολύτιμη! Να ρωτήσω τώρα την απορία μου σχετικά με τη δυνατότητα επισύναψης αρχείων pdf σε πεδίο σε πίνακα. Καταρχήν, επιβαρύνεται σε μνήμη το αρχείο της Access; Μέχρι πόσα συνημμένα μπορώ να φορτώσω; Πχ μπορώ να επισυνάψω πχ 2000 αρχεία pdf σε 2000 εγγραφές σε ένα πεδίο συνημμένων; Και αν μπορώ να τα επισυνάψω (τα pdf) σε έναν πίνακα, μπορώ σε διαιρεμένη Access, όταν ανοίξω τον πίνακα όχι από το αρχείο όπου βρίσκεται πραγματικά ο πίνακας, αλλά όταν τον ανοίξω (σαν συνεδεμένο πίνακα) από το frond αρχείο, να ανοίξει και να διαβαστεί κάθε συνημμένο pfd; Επειδή δεν το κατάφερα, ρωτάω, μήπως υπάρχει τρόπος. Ευχαριστώ! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Συνημμένα Αρχεία σε βάση δεδομένων | poseidon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-04-20 09:09 |
| [Συναρτήσεις] Vlookup σε 2 excel αρχεια | kIRIAKOS83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-19 19:48 |
| [VBA] Δημιουργία συγκεντρωτικού πίνακα με τιμές από κλειστά αρχεία | johgian | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-02-15 00:10 |
| Αλλαγή τύπου πεδίου σε συνδεδεμένο πίνακα. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-09-13 11:30 |
| Αρχεία mdw | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-01-10 20:20 |
Η ώρα είναι 10:10.

Θεματικός Τρόπος