| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σε ένα παλιό Project Access, υπάρχουν κάποια αντικείμενα με ελληνικούς χαρακτήρες. Θέλω να μετονομάσω ΟΛΑ αυτά τα αντικείμενα των Ερωτημάτων, Μακροεντολών, Λειτουργικών μονάδων, Φορμών κλπ χρησιμοποιώντας λατινικούς χαρακτήρες, που είναι και το σωστό. Αν έχει ασχοληθεί κάποιος φίλος του Forum θα ήθελα τη γνώμη του: Ποιός είναι ο πιό ενδεδειγμένος τρόπος (εύκολος) για τη μετονομασία αυτών των αντικειμένων? Πρέπει να μετονομαστούν και τα πεδία των πινάκων που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, Αφού θέλεις να αλλάξεις και τα ονόματα των πεδίων αυτό που θα έκανα εγώ είναι να κρατήσω τους πίνακες αλλάζοντας τα ονόματα των πεδίων με λαιμικούς χαρακτήρες ή στα Αγγλικά θα τους έκανα (πίνακες με δεδομένα) import σε νέο αρχείο της access και όλα τα υπόλοιπα (φόρμες , ερωτήματα, εκθέσεις) θα τα έκανα από την αρχή. Θα σου πάρει λιγότερο χρόνο και θα φτιάξεις πάλι την εφαρμογή σου σε νεότερη έκδοση της access. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, σ΄ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ωστόσο θα ήθελα μια διευκρίνιση: Αν αφήσω τα πεδία των πινάκων με ελληνικούς χαρακτήρες και αλλάξω την ονοματολογία σε όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα, η εφαρμογή θα λειτουργεί απρόσκοπτα σε έναν υπολογιστή αγγλικής έκδοσης? |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Συμφωνώ απόλυτα με το Γιώργο και θα σου σύστηνα επίσης να αλλάξεις και τα πεδία στους πίνακες. Μια μόνο λεπτομέρεια να προσέξεις,εφόσον κάνεις όλα τα σχετικά με την αλλαγή στα ονόματα πήγαινε και κοίταξε στα ερωτήματα σου αν όλα βένουν καλώς ή αν κάτι δεν αναγνωριζεται. Συγκεκριμένα το έχω πάθει και εγώ κάποιες φορές (ο Γιώργος θα θυμάται μάλλον) και ειναι άκρως σημαντικό να γίνει αυτός ο έλεγχος Νάσαι καλά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μαζική μετονομασία αρχείων | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-05-17 18:44 |
| [Excel07] Μετατροπή Ελληνικών χαρακτήρων σε Greeklis ή Αγγλικά. | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-01-17 14:56 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση μη Ελληνικών χαρακτήρων σε κελί | Οδυσσέας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-13 16:35 |
| [Μορφοποίηση] Μετονομασία στήλης κελιών | adonio | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-05-11 10:39 |
| Μετατροπή ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-03-11 15:27 |
Η ώρα είναι 02:21.

Υβριδικός τρόπος