| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
θέλω να μετρατρέψω την μακροεντολη μετατροπή "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ" (που εχω βαλει σε ενα πεδίο με το κλικ)σε κωδικα vba ώστε να προσθέσω επιπλεόν κωδικα στο ιδιο μεδιο με το κλικ ευχαριστώ εκ των προτερων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Έξαρχε, Δες την παρακάτω εικόνα. Για να μετατρέψεις μια μακροεντολή σε κώδικα θα πρέπει η μακροεντολή να είναι αντικείμενο στην βάση σου (π.χ όπως μια φόρμα) . Ανοίγοντας την μακροεντολή για επεξεργασία θα παρατηρήσεις ότι σου δίνετε η επιλογή «Μετατροπή μακροεντολών σε visual Basic». Όταν το επιλέξεις δημιουργείτε ένα module με συνάρτηση το όνομα της μακροεντολή. Με τα κώδικα καλείς την συνάρτηση σε όποιο event του control θέλεις. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
φίλε μου σέυχαριστω πάτα πολυ
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Να ρωτήσω την απορία μου:Τί χρησιμεύει μια μετατροπή των μακροεντολών που έχω ήδη κατασκευάσει, σε κώδικα; Τί κερδίζω; Μειώνεται πχ η μνήμη, δουλεύει πιο γρήγορα, ή και κάτι άλλο; Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μετατροπή Μακροεντολής σε κώδικα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-07-19 20:35 |
| Μετατροπή κώδικα φόρμας απο 32bit σε 64bit | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-07-18 18:48 |
| Μετατροπή κώδικα VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-08-14 09:11 |
| [VBA] Εκτελεση Μακροεντολης | ytsiak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-10 17:53 |
| Μετατροπή Μακροεντολής σε VB | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-12-09 20:45 |
Η ώρα είναι 11:09.

Υβριδικός τρόπος