| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
έβαλα τον κώδικα και έκανα, ( ελπίζω ), ότι γράφεις, αλλά μου βγάζει το παρακάτω μνμ...Compile error: Method or data member not found το εμφανίζει μόλις πατήσω start, και με πάει στην γραμμή κώδικα που έχω βάλει με κόκκινο. Private Sub cmdSetTimer_Click() If IsNull(Me.txtDuration) Then Me.txtDuration.Locked = False Me.txtDuration.SetFocus Exit Sub End If If IsPaused Then IsPaused = False Else Me.txtDuration.Locked = True Duration = Me.txtDuration Me.TimeShow = Format(Duration, FormatTime) ZeroTime = TimeSerial(0, 0, 0) SeqTime = TimeSerial(0, 0, 1) End If Me.TimerInterval = 1000 End Sub ευχαριστώ... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Χρονόμετρο στο excel.. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-04-17 19:32 |
| Χρονόμετρο | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 12-11-13 11:42 |
| Χρονόμετρο -Private Sub Form_Timer | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-03-13 21:22 |
| [Συναρτήσεις] Χρονόμετρο στην Excel | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 05-04-11 16:04 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα μέτρησης ανά όνομα ημέρας | enikolo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 19-05-10 18:58 |
Η ώρα είναι 23:58.

ότι γράφεις, αλλά μου βγάζει το παρακάτω μνμ...
Θεματικός Τρόπος