| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Εχω ενα αρχείο pdf ( έχω επισυνάψεi δείγμα με 2 σελιδες. Το πραγματικό έχει 900 σελίδες) με διαφορες πληροφορίες ( ταυτότητα τεχνικής εταιρείας) Ειναι δυνατόν με κώδικα οι πληροφορίες αυτές απο κάθε σελίδα να γίνουν εισαγωγή σε πίνακα της access. Το αρχείο μπορώ να το μετατρέψω σε word (αν αυτό βοηθάει) Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για όλες τις βοήθειες. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Γιάννη! Ποια τμήματα (πίνακες) του αρχείου *.doc θέλεις να περάσεις σε πίνακα της Access; Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να διευκρινιστούν οι συνθήκες που θα ληφθούν υπ όψει για να μπορέσουμε να κάνουμε εισαγωγή πινάκων από το Word σε πίνακες ms Access. Για παράδειγμα θέλουμε όλους τους πίνακες που η κεφαλίδα τους περιέχει "Στελέχωση Πτυχίου"; Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Τάσο και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για την προθυμία σου να με βοηθήσεις. επισυνάπτω δειγμα με 3 πινακες (data1, data2, data3) Και στους 3 πίνακες έχω δώσει ονόματα με τμήματα του αρχείου. Στον πίνακα data1 έχω τμήματα του αρχείου που έχουν μια τιμή ανά σελίδα, και στους πίνακες data2, και data3 τμήματα του αρχείου που έχουν πολλές τιμές απο πίνακες ανά σελίδα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Προσάρτηση Δεδομένων από αρχείο excel | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-11-19 18:31 |
| Προσάρτηση δεδομένων απο αρχείο .txt | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 27-06-17 15:49 |
| Μετατροπή βάσης δεδομένων σε εκτελέσιμο αρχείο | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-07-12 00:33 |
| Ενημέρωση βάσης δεδομένων Access από αρχείο Word | ΛΟΥΚΑΣΤΡΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-10 19:14 |
Η ώρα είναι 11:35.

Υβριδικός τρόπος