| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Καταρχήν να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το forum γιατί είδα ότι υπάρχει πολύ γνώση εδω μέσα! Έχω ένα προβληματάκι και θα παρακαλούσα όποιος ξέρει να με βοηθήσει. Το πρόβλημα είναι σε Access 2007. Έχω ένα table λοιπόν στο οποίο έχω ένα πεδίο το οποίο με την σειρά του το έχω κάνει combo box και διαβάζει πολλαπλές τιμές απο άλλον συνδεδεμένο πίνακα με σχέση ένα προς πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ οι τιμές αποθηκεύονται κανονικά, δεν ξέρω τον τρόπο να εμφανίσω τις περιγραφές τους σε κάποιο πεδίο μέσα σε φόρμα. Έρχεται στην φόρμα το ID αλλά δεν ξέρω με ποιόν τρόπο θα εμφανίσω το επόμενο πεδίο που είναι η περιγραφή. Αφού τα φέρω λοιπόν αυτά μετά θέλω να τα εκτυπώσω με ένα report! Ευχαριστώ προκαταβολικά! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Εμφάνιση καρτέλας από λίστα | vasso7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-02-15 14:44 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 16:38 |
| [Excel07] Λίστα προϊόντων ( συνολικό άθροισμα τιμών) | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-11-14 20:58 |
| [ Συναρτήσεις ] Τρεις (ή χ) μεγαλύτερες τιμές από μια λίστα τιμών | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 26-09-13 06:21 |
| Πεδίο πολλαπλών τιμών | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-06-11 12:42 |
Η ώρα είναι 14:08.

Θεματικός Τρόπος