| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν δουλεύει. Μήπως πρέπει να συμπεριλάβω κάποια συνάρτηση?Η να ενεργοποιήσω κάτι? Ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Σταύρο! Δεν ξέρω τι κάνεις γιατί δε βλέπω τη βάση σου. Δες αν θέλεις ένα παράδειγμα στο συνημμένο παρακάτω. Παράλληλα, αν έχεις χρόνο μελέτησε το συνημμένο: http://www.ms-office.gr/forum/access....html#post2608 Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Μάλλον κατάλαβα τι φταίει. Η φόρμα μου είναι συνεχής. Το δοκίμασα με κανονικό text box και δουλεύει μια χαρά. Με συνεχή φόρμα όμως δεν δουλεύει γιατί τραβάει τα ονόματα από έναν πίνακα. Μήπως θα μπορούσε να γίνει κάτι για να φεύγει για παράδειγμα ο τελευταίος χαρακτήρας από τον πίνακα κατευθείαν? |
|
| ||||
| ||||
|
Σταύρο, η φόρμα του παραδείγματος μου είναι συνεχής και το πεδίο txt1 είναι συνδεδεμένο με το αντίστοιχο πεδίο στον πίνακα οπότε: Ότι συμβαίνει στο πεδίο της φόρμας, συμβαίνει και στο πεδίο του πίνακα. Αν έχεις χρησιμοποιήσει το συμβάν Current(), δεν θα λειτουργήσει αφού η εγγραφή προς διόρθωση έχει ήδη προσπεραστεί. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Το παραπάνω μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο εφόσον ειναι σε ερώτημα ειδάλλως με κώδικα . δεν το έχω μαζί μου αλλά θα σας το ανεβάσω. αυτό το χρησιμοποιώ για να μετατρέψω τα αρσενικά στην Γενική κλίση
|
|
| |||
| |||
|
Εαν το χρειάζεσαι σε εκτυπωτικά καλό θα ειναι να περάσεις την συνάρτηση στον καθολικό κώδικα και να την καλεις στο πεδίιο που θέλεις
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 12:31 |
| [ Ερωτήματα ] Πλήθος ενός χαρακτήρα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-15 14:11 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση τελευταίου μη κενού κελιού σε στήλη | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-01-13 23:38 |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση του τελευταίου αριθμού στήλης υπό προϋποθέσεις.. | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-08-10 19:51 |
| [Συναρτήσεις] Αφαιρεση δεδομενων | Dimi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-01-10 11:17 |
Η ώρα είναι 23:05.

Υβριδικός τρόπος