| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους χρήστες του φόρουμ. Πολλά χρόνια τώρα έχω βρει πολλή βοήθεια μέσα από τις ερωτήσεις και απαντήσεις και ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια που έχω πάρει. Παρακαλώ να με βοηθήσετε να ανεβάσω το παράδειγμα που είναι 6,6ΜΒ σε accdb ή 4,8ΜΒ σε zip. Δοκίμασα να βάλω λινκ από το google drive αλλά δεν με αφήνει το σύστημα. Έχω ένα πρόβλημα με τη βάση που θέλω να επισυνάψω και η οποία είναι πολύ μικρό τμήμα ενός πολύ μεγάλου αρχείου. Σε μία φόρμα που υπάρχει έχω τρία κουμπιά που σύμφωνα με τις εγγραφές που υπάρχουν στον πίνακα ανοίγουν τρεις διαφορετικές εκθέσεις που αντλούν στοιχεία από το ίδιο ερώτημα. Χρειάζομαι όμως ένα τέταρτο κουμπί που θα μου δίνει μία τρισέλιδη έκθεση με πρώτη σελίδα την ΦΧ, δεύτερη την ΔΑ και τρίτη την ΥΓ. Ότι και αν έχω κάνει δεν τα έχω καταφέρει. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Νίκος. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έκθεση και χρώμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-13 05:45 |
| Ταξινόμηση σε Έκθεση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-07-12 22:03 |
| Έκθεση σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-12 19:11 |
| Φ.Π.Α. 23% σε έκθεση | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-11 19:36 |
| [ Εκθέσεις ] Φίλτρο σε Έκθεση | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-07-11 14:55 |
Η ώρα είναι 18:41.

Θεματικός Τρόπος