18-09-19, 12:44
|
| Όνομα: Νίκος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 22-12-2011 Περιοχή: Παλαιό Φάληρο
| |
Νίκο και Γιώργο, συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά τρέχω και με κάποια οικογενειακά προβλήματα υγείας και δεν προλαβαίνω πολλά πράγματα.
Γιώργο την προσέγγιση που μου προτείνεις την έχω δοκιμάσει αλλά στην ενιαία έκθεση μου χωράει 2,5 σελίδες, δεν μου παίρνει και τις τρεις. ( Εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Υπ΄όψιν ότι υπάρχουν διαφορετικές κεφαλίδες και υποσέλιδα ).
Τώρα μετά την απογύμνωση των δεδομένων και των εκθέσεων έκανα ένα μικρό παράδειγμα και σας το ανεβάζω. Το συνολικό αρχείο της βάσης είναι 198 ΜΒ.
Ψάχνω μία λύση ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ την κάθε έκθεση ξεχωριστά και όπου χρειάζεται να μπορώ να βγαίνουν και οι τρείς σελίδες μαζί. Χρειάζεται να εξάγω σε pdf πολλά συνεχόμενα τρισέλιδα ώστε να στείλω τα ανάλογα αποτελέσματα συγκεντρωτικά.
Νίκο και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ καθώς και κάθε άλλο χρήστη που μπορεί να βοηθήσει.
Επ΄ ευκαιρία Νίκο σου χρωστάω πολλά ευχαριστώ γιατί από τις κατά καιρούς απαντήσεις σου σε άλλους χρήστες έχω κάνει θαύματα.
|