Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Αποθήκευση χρήστη που έκανε αλλαγή στη τιμή πεδίου

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-09-19, 10:55
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αποθήκευση χρήστη που έκανε αλλαγή στη τιμή πεδίου

Καλημέρα ομάδα! Έχω μια βδ οπου συνδέομαι με login form. Θέλω αφού συνδεθώ και επεξεργαστώ τον πίνακα tblallages μεσω της φόρμας frmallages να αποθηκεύει τα στοιχεία του χρήστη (loginform) ο οποίος έκανε την πιο πρόσφατη αλλαγή σε αυτό το πεδίο καθώς και την ώρα-ημερομηνία που έγινε αυτή. Έχω κάνει μια προσπάθεια αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Προσπάθησα να συνδυάσω την "απλή παρακολούθηση" που έχει δημιουργήσει ο Τάσος χωρίς αποτέλεσμα. Ανεβάζω και ένα δείγμα από την προσπάθεια μου.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb allagessave.accdb (512,0 KB, 15 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Χρωματισμός πεδίου σε υποφόρμα ανάλογα με την τιμή του γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 25-06-17 21:34
[ Φόρμες ] Τιμή πεδίου απο πίνακα gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 25-11-15 19:24
[ Φόρμες ] Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!! artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 11-04-13 06:32
[ Πίνακες ] Τιμή Πεδίου ίση με πεδίο άλλου πίνακα gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 25-01-13 11:41

Η ώρα είναι 09:31.