| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Παρακαλώ για την βοήθεια σας Στο συνημμένο έχω σύνταξη την συνάρτηση dlookup η οποία θέλω να μου φέρει τον αριθμό κυκλοφορίας τρακτέρ από τον πίνακα χρησιδάνειο όταν η επωνυμία της φόρμας έκδοση τιμολογίου είναι ίδια με την επωνυμία του πίνακα χρησιδάνειο , μου εμφανίζει το λάθος 3075 τι κάνω λάθος ;;;; ευχαριστώ Δημήτρης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη, Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά η σύνταξη της συνάρτησης καλό θα ήταν να την γράψεις μέσα σε ένα μήνυμα. Από το σφάλμα καταλαβαίνω ότι λείπει κάποιος τελεστής παράθεση "(" ή ")" ή αγκύλη "[" ή "]". Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Αν διακρίνω καλά λέιπει " πρίν την τελευταία παρένθεση Ρίξε μια ματιά εδώ Microsoft Access tips: Getting a value from a table: DLookup() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pctechdr : 14-09-19 στις 10:21. Αιτία: Προσθήκη λινκ |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη, δοκίμασε και το εξής. Επειδή το πεδίο [Επωνυμια] παίρνει τιμές κειμένου, θα πρέπει να μπει μέσα σε μονά εισαγωγικά. Δηλαδή o τύπος, από το ίσο και μετά, πρέπει να γίνει: =’" & [Επωνυμια] & "'" ) |
|
| |||
| |||
|
Καλήμερα Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας το πρόβλημα λύθηκε Δημήτρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Dlookup error | myly1400 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 20-04-18 22:57 |
| Βοήθεια για dlookup | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 24-01-17 20:42 |
| dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 11:14 |
| Dlookup προβλήματα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 14-03-16 11:11 |
| [ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα | gianast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 06:24 |
Η ώρα είναι 09:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο