![]() |
συναρτηση Dlookup 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Παρακαλώ για την βοήθεια σας Στο συνημμένο έχω σύνταξη την συνάρτηση dlookup η οποία θέλω να μου φέρει τον αριθμό κυκλοφορίας τρακτέρ από τον πίνακα χρησιδάνειο όταν η επωνυμία της φόρμας έκδοση τιμολογίου είναι ίδια με την επωνυμία του πίνακα χρησιδάνειο , μου εμφανίζει το λάθος 3075 τι κάνω λάθος ;;;; ευχαριστώ Δημήτρης |
Καλημέρα Δημήτρη, Στην φωτογραφία δεν φαίνεται καλά η σύνταξη της συνάρτησης καλό θα ήταν να την γράψεις μέσα σε ένα μήνυμα. Από το σφάλμα καταλαβαίνω ότι λείπει κάποιος τελεστής παράθεση "(" ή ")" ή αγκύλη "[" ή "]". Ευχαριστώ. |
Αν διακρίνω καλά λέιπει " πρίν την τελευταία παρένθεση Ρίξε μια ματιά εδώ Microsoft Access tips: Getting a value from a table: DLookup() |
Καλημέρα Δημήτρη, δοκίμασε και το εξής. Επειδή το πεδίο [Επωνυμια] παίρνει τιμές κειμένου, θα πρέπει να μπει μέσα σε μονά εισαγωγικά. Δηλαδή o τύπος, από το ίσο και μετά, πρέπει να γίνει: =’" & [Επωνυμια] & "'" ) |
Καλήμερα Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας το πρόβλημα λύθηκε Δημήτρης |
| Η ώρα είναι 14:15. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.