| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην ομάδα! Θα χρειαστώ την βοήθειά σας ξανά! Έχω μια φόρμα login και έναν πίνακα users. Θα ήθελα να μπορώ να αλλάξω τον κωδικό χρήστη μέσω μιας φόρμας changepass. Έχω κάνει μια προσπάθεια αλλά μου αλλάζει τον κωδικό μόνο στην πρώτη εγγραφη του πίνακα users. Ανεβάζω και ένα δείγμα απο την προσπάθεια μου. Στοιχεία σύνδεσης: Όνομα χρήστη:nikos Κωδικός: 1234 Όνομα χρήστη:panos Κωδικός: 1111 |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Νίκο, Δες μια πρόταση στο ζητούμενο σου. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ! Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα! Σκέφτηκα και κάτι ακόμα αλλά δεν ξέρω πως να το ξεκινήσω! Θα ήθελα μόλις συνδέεται κάποιος χρήστης μέσω της φόρμας frmSplash να αποθηκεύεται η δραστηριότητα του συγκεκριμένου χρήστη δηλαδή ώρα σύνδεσης, εγγραφές του πίνακα tbleggrafes που επεξεργάστηκε, ώρα αποσύνδεσης. Είναι εφικτό;
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Νίκο, Θεωρητικά όλα είναι εφικτά!!!!! Το να καταγράφεις την ημερομηνία και την ώρα εισόδου και εξόδου του χρήστη είναι εύκολο. Πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα πίνακα πχ(tblUserDTLogin) με τα στοιχεία που θέλεις να καταγράφεις πχ(username, Ημερομηνία, Ώρα). Τι εννοείς με το «εγγραφές του πίνακα tbleggrafes που επεξεργάστηκε»? Να καταγράφεις τα στοιχεία των αλλαγών πχ(αλλαγή τιμής σε πεδίο, διαγραφή, προσθήκη εγγραφής) που μπορεί να κάνει ο χρήστης στις εγγραφές του πίνακα? Ευχαριστώ, |
|
| |||
| |||
|
Αυτό ακριβώς εννοώ! Δεν θέλω να βλέπω τι άλλαξε ακριβώς στη τιμή του καθε πεδίου αλλά ότι άλλαξε το συγκεκριμένο πεδίο και απο ποιον χρήστη. Δηλαδή δεν με ενδιαφέρει ποια τιμή ηταν η προηγούμενη και ποια η νέα τιμή απλά με ενδιαφέρει οτι η τιμή του πεδίου πχ. name αλλαξε για τελευταια φορα απο τον χρήστη nikos την ταδε ωρα και ημερομηνία. Για το πρωτο κομματι του ελέγχου ώρας σύνδεσης και αποσύνδεσης θα το προσπαθήσω με τον νεο πίνακα που μου πρότεινες και θα το ανεβάσω αν το καταφέρω
|
|
| |||
| |||
|
Δυστυχώς δεν μπορώ να το καταφέρω. Προσπάθησα με όσα γράφει ο κ.Τάσος στην "απλή παρακολούθηση" αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Δεν ανέβασα το αρχείο γιατί δεν είναι λειτουργικό..
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Νίκο. Είναι προτιμότερο να ανοίξεις ένα άλλο post για την καταγραφή της εισόδου και εξόδου του χρήστη και την καταγραφή της επεξεργασίας εγγράφων ώστε να είναι εμφανές το ζητούμενο σου σε όλοι την παρέα. Καλό είναι να υπάρχει και το δείγμα βάσης με τους πίνακες. Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Login form | Lampros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-05-18 21:41 |
| [ Φόρμες ] ευρεση κωδικου απο εως σε φορμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-05-16 19:06 |
| [Συναρτήσεις] Συσχέτιση ενός κωδικού με περιγραφή | kostas17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-05-15 23:28 |
| [ Φόρμες ] Login σε φορμα | konskeme | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-13 21:22 |
| Αναζήτηση κωδικού | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-12-09 07:14 |
Η ώρα είναι 02:13.

Υβριδικός τρόπος