| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρονια σας πολλά Χριστός ανέστη ! Πως μπορώ πάνω σε αυτό το κώδικα να αλλάξω την αναζήτηση ημερομηνίας και να μπορώ να κάνω αναζήτηση κάποιου πεδίου που έχει απλό κείμενο η αρίθμηση. Βρίσκει από ημερομηνία έως,αλλα θα ήθελα να βρίσκει κωδικό από έως. Private Sub cmdFilter_Click() Dim strWhere As String Dim lngLen As Long Const conJetDate = "\#mm\/dd\/yyyy\#" If Not IsNull(Me.txtStartDate) Then strWhere = strWhere & "([ημερομηνια] >= " & Format(Me.txtStartDate, conJetDate) & ") AND " End If strWhere = strWhere & "([ημερομηνια] < " & Format(Me.txtEndDate + 1, conJetDate) & ") AND " End If lngLen = Len(strWhere) - 5 If lngLen <= 0 Then MsgBox "No criteria", vbInformation, "Nothing to do." Else strWhere = Left$(strWhere, lngLen) Me.Filter = strWhere Me.FilterOn = True End If End Sub Το πεδιο εχει ονομασια " κωδικος" αντι του πεδιου "ημερομηνια" Υπάρχει περίπτωση να έχω λάθος γραμμένο κώδικα αλλα αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει!! Ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη... Αντώνη, ανέβασε ένα πίνακα και μια φόρμα για να καταλάβω πώς θα δίνεις τις τιμές όρια στο πεδίο (αριθμητικό ή αλφαριθμητικό). Οπότε τα λέμε... Με εκτίμηση/Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Ok θα κοιτάξω να το ανεβάσω σύντομα !!!
|
|
| |||
| |||
|
Πιστεύω να έκανα καλή δουλειά Μετέωρα για δες !!! ![]() https://www.dropbox.com/s/31g71e22bvehqkj/data.rar?dl=0 |
|
| ||||
| ||||
|
Λοιπόν...
Αυτά φίλτατε Αντώνη μας. Να είσαι πάντα καλά. Με εκτίμηση/Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Άμα λες εσύ ότι πάω καλά τότε τι να πω είμαι υπέρ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος!!! |
|
| |||
| |||
|
Meteora σε περίπτωση που έχω ένα πινακα με το ίδιο πεδίο "ΚΩΔΙΚΟΣ" αλλάζοντας τον τύπο δεδομένων από αυτόματη αρίθμηση σε κείμενο έχοντας το πρωτεύον κλειδί γιατί ο κώδικας δεν λειτουργεί και βγάζει αυτό το μηνυμα? Private Sub cmdFilter_Click() Me.Filter = "ΚΩΔΙΚΟΣ > " & Me.text_apo & " and ΚΩΔΙΚΟΣ <" & Me.text_eos Me.FilterOn = True End Sub Επίσης πατώντας μονο το πλήκτρο "cmdFilter" δηλαδή το πλήκτρο εκτέλεσης στην αναζήτηση χωρίς να δώσω κάποιες τιμές στα πεδία αφήνοντας τα κενά βγάζει αυτό το μηνυμα? ίσως καλύτερα είναι με την εντολή if και else? εδώ έχω ανεβάσει την βάση https://www.dropbox.com/s/m8b9psmg1g...data2.rar?dl=0 |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα... Αφού σε έγραψα να τον 'θωρακίσεις' τον κώδικα! Έδωσα μόνο δυο γραμμές κώδικα που κάνει αυτό που θες και αφαίρεσα γραμμές άχρηστες. Να μια απλή λύση όταν τα πλαίσια- όρια είναι κενά! Private Sub cmdFilter_Click() if isnull(me.text_apo) or isnull(me.text_eos) then exit sub Me.Filter = "ΚΩΔΙΚΟΣ > " & Me.text_apo & " and ΚΩΔΙΚΟΣ <" & Me.text_eos Me.FilterOn = True End Sub Όταν πάλι εργάζεσαι με αλφαριθμητικό τότε δώσε κάτι σαν αυτό : Me.Filter = "ΚΩΔΙΚΟΣ > ' " & Me.text_apo & " ' and ΚΩΔΙΚΟΣ < ' " & Me.text_eos & " ' " Αν χρειαστείς βοήθεια ζήτησε την από όλα τα μέλη. Δεν είναι πρέπον σε μια συζήτηση να έχει κάποιο μέλος την αίσθηση του "αποκλεισμού"... Με εκτίμηση/Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Η θωράκιση είναι τέλεια το δοκίμασα όμως ο κώδικας για το αλφαριθμητικό δεν αποκρίνεται Νικο μου! έχω ανεβάσει τη βάση για να το δεις. Και φυσικά απευθύνομαι σε όλα τα μέλη του forum φυσικά για την βοήθεια αυτή!! ευχαριστώ όλα τα μέλη του forum για κάθε βοήθεια που μου δίνουνε!!!!!!! η βαση --> https://www.dropbox.com/s/4uebe4me7i...om_to.rar?dl=0 |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Αντώνη δεν δουλεύει το φίλτρο γιατί υπάρχουν κενά στα εισαγωγικά. Διόρθωσέ τα Me.Filter = "ΚΩΔΙΚΟΣ > '" & Me.text_apo & "' and ΚΩΔΙΚΟΣ < '" & Me.text_eos & "'" |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη αύξηση (κωδικού) κατά 1 σε πίνακα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 02-11-15 00:59 |
| [Συναρτήσεις] Συσχέτιση ενός κωδικού με περιγραφή | kostas17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 15-05-15 23:28 |
| [VBA] Επανεμφάνιση στηλών μετά από εισαγωγή κωδικού | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-05-13 11:25 |
| Δημιουργία τυχαίου κωδικού με συνάρτηση | Tasos | Άλλες συναρτήσεις | 0 | 02-10-11 10:18 |
| Αναζήτηση κωδικού | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 07-12-09 07:14 |
Η ώρα είναι 03:47.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο