| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα σε όλους, σε βάση δεδομένων έχω καταργήσει τα μηνύματα επιβεβαίωσης σε ερωτήματα ενέργειας. παρόλαυτά σε ερώτημα δημιουργίας πίνακα μου βγάζει το μήνυμα. τι κάνω λάθος? η διαδρομή που ακολούθησα είναι: αρχείο - επιλογές - ρυθμίσεις προγράμματος-πελάτη - επιβεβαίωση - αποεπιλογή "ερωτήματα ενέργειας" ψάχνω και μακροεντολή αλλά και πάλι δεν βρίσκω την κατάλληλη καλό βράδυ, ευχαριστώ εκ των προτέρων, Εύη |
|
| |||
| |||
|
Έφη καλησπέρα, Η ενέργεια που εκτελείς αφορά διαγραφή αντικειμένου της βάσης (πίνακα) και όχι δεδομένων. Γιατί επιλέγεις να διαγράψεις τον πίνακα; Μπορείς να δοκιμάσεις να εκτελέσεις ερώτημα διαγραφής (των δεδομένων) και εκ νέου προσάρτηση στον υφιστάμενο πίνακα των νέων δεδομένων διατηρώντας έτσι τον αρχικό πίνακα. Γρηγόρης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, αυτό δεν το σκέφτηκα. προσάρτηση δεδομένων σε υπάρχοντα πίνακα ξέρω πως γίνεται. διαγραφή δεδομένων πως γίνεται? ευχαριστώ, Εύη |
|
| |||
| |||
|
Έφη καλησπέρα, Απλά αλλάζεις τον τύπο ερωτήματος σε "Ερώτημα Διαγραφής" Βλέπε το κάτωθι βίντεο για να καταλάβεις. Στο βίντεο αυτό εμφανίζει το μήνυμα επιβεβαίωσης. Εσύ όμως το έχεις ήδη απενεργοποιήσει. https://www.youtube.com/watch?v=iZLwHzSebBs Γρηγόρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ερωτήματα Ενέργειας - Μήνυμα Χώρου ή Μνήμης | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-02-18 09:58 |
| [ Ερωτήματα ] Απενεργοποίηση μηνυμάτων επιβεβαίωσης ACCESS 2007 | VagelisLik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-03-17 12:07 |
| [ Active X Controls ] Αποτροπή επιβεβαίωσης | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-14 06:52 |
| [ Φόρμες ] Περιορισμός ενέργειας κώδικα σε τρέχουσα εγγραφή | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-02-12 08:04 |
| [ Ασφάλεια] απενεργοποίηση επιβεβαίωσης διαγραφών | atlasgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-07-10 20:41 |
Η ώρα είναι 22:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο