| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα!!!! αλλάζοντας η δημιουργώντας μια καταχώριση το πεδίο "ημερομηνία" θα ήθελα να προστατεύεται στο να μην μπορώ να καταχωρώ παλαιότερη ημερομηνία από το προηγούμενο έτος που πέρασε! Δηλαδη Παράδειγμα........ ετος 2019 αν σημερα ειναι 30/01/2019 καταχωρω μια τυχαια ημερομηνια στο υπαρχον ετος 11/01/2019 τοτε οκ! αν καταχωρiσω 25/12/2018 που ειναι ημερομηνια παλαιοτερου ετους τοτε να το προστατεβει με ενα μηνυμα!! ήδη του έχω κάνει προστασία μελλοντικής καταχώρισης ημερομηνίας στο πεδίο. * υποτίθεται ότι θα είναι το πεδίο "έτος" σημείο αναφοράς που θα συγκρίνει και θα παίρνει το πεδίο ημερομηνία την πληροφορία! Και εννοείτε ότι το πεδίο "έτος" θα καταχωρείται το έτος από το χρηστη |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αντώνη, Δες μια λύση. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητέ Και Γιώργο το μελέτησα αλλα δεν έχω καταλάβει το μηχανισμό του. Εγώ αν έχω καταχωρήσει ημερομηνία 31/01/2019 και στο πεδίο έτος 2019 τότε κανονικά πηγαίνοντας να αλλάξω προς τα πίσω από την 31/01/2019 έως 01/01/2019 να επιτρέπει την αλλαγή στα πλαίσια του υπάρχον έτους. Τώρα κάνοντας μεταβολή η νέα καταχώριση δεν πιστεύω ότι έχει σημασία !! Υποθέτουμε ότι το πεδίο έτος είναι υποχρεωτικό σταθερό καταχωρημένο πεδίο με την πληροφορία του έτους που θα έχει!!! Σε ευχάριστο για το χρόνο σου που ασχολήθηκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο θα το ήθελα! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Αντώνη δες το συνημμένο αν σου κάνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 02-02-19 στις 21:05. Αιτία: Διόρθωση συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Νάσο αυτο δεν δουλεύει δες photo!!! |
|
| |||
| |||
|
Για δοκίμασε: hdate = Format(ημερομηνια,"yyyy") Ή hdate = year(ημερομηνια) |
|
| |||
| |||
|
Υπάρχει πιθανότητα βάσει του μηνύματος να έχεις κάποιο θέμα στη VB Δές εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/...ing-references |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-08-14 22:44 |
| [Μορφοποίηση] Προστασία φύλλου από διαγραφή | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-06-14 19:54 |
| [ Συναρτήσεις ] Έλεγχος Παλαιότερης Ημερομηνίας | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 06-01-14 15:58 |
| [ Φόρμες ] Μήνυμα διπλότυπης καταχώρισης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-11-11 15:22 |
| Πρόβλημα καταχώρισης σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-11-10 20:50 |
Η ώρα είναι 17:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο